- Reklama -

Kur dingęs "Kernagio aštuntukas", kai teisėsaugos "tankas" važiuoja per Garliavos mergaitę? Ar L.Kernagis mergaitės negina dėl to, kad FNTT vadovus gynusi Mockaus žiniasklaida mergaitės istorijoje - L.Stankūnaitės ruporas? KK nuotr.

Galima suprasti žmogų, kuris klysta ir ieško tiesos. Bet niekada niekas nesupras žmogaus, kuris atkakliai nenori suprasti elementarios tiesos, kad jis gali būti sąmoningai klaidinamas.

Suprasti tai ir padaryti nors sau, savo sąmonėje, sprendimus privalo kiekvienas garbingas Lietuvos pilietis.

Aš dar kartą pareiškiu, kad, mano įsitikinimu, išpūstas skandalas dėl FNTT vadovų teisės naudotis slapta informacija atėmimo ir jų atleidimas iš pareigų visiškai nieko bendro neturi su visai valstybei svarbiausiomis problemomis – tai galima spec. tarnybų operacija, kurios tikslas – sukiršinti visą visuomenę, išreiškiant dar kartą nepasitikėjimą Prezidente ir nukreipiant visuomenė dėmesį nuo svarbiausių visai visuomenei klausimų sprendimo.

Tai nieko bendro neturi su tuo, kad jau vos ne trečdalis tautiečių ieškodami duonos ir tiesos paliko savo šalį.

Tai nieko bendro neturi su vargstančia, tiesos ieškančia ir naujų ponų valdžios labirintuose jos nerandančia visuomene.

Tai nieko bendro neturi su visu tuo teisiniu nihilizmu, kuris šalyje kasdien vyksta – kai brutaliai, paminant visus įstatymus susidorojama, kaip Stalino ir Berijos laikais, su klanininei sistemai neįtinkančiais tūkstančiais savo valstybės piliečių.

Aš niekaip negaliu suprasti, kad tuo metu, kai iškilo grėsmė ir vyko siaubinga, visą pasaulį sukrečianti tragedija dėl panaudojimo visos valstybės jėgos susidorojimo su maža bejėge, bet mąstančia ir viską atsimenančia ir suprantančia mergaite – mūsų kai kurie FNTT skandalo tyrimo iniciatoriai, kaip ir kone ne visa valdžia, liko kurti mažo vaiko ašaroms ir skausmui.

A.Zuoko bendražygis, savo užpakalį ir raumenis viešai demonstruojantis Ž.Šilgalis, viešai pareiškė, kad V. Kondratjevo sprendimas turi būti vykdomas, kad jis prieštarauja Seimo pirmininkės Irenos Degutienės pareiškimui, kad galėtų Stankūnaitė vaiką, jei ji ją labai jį myli, neleisti plėšti per pusę, bet palikti jį ten, kur ji auga ir jaučia rūpestį.

Akivaizdų abejingumą ir olimpinę ramybę mergaitės likimui demonstruoja ir kitas zuokininkas – Seimo “po daug metų prabudusios” Antikorupcinės komisijos pirmininkas L.Kernagis.

Garbingi Seimo nariai dar bandė nors diskusiją Seime dėl prievartos vaiko atžvilgiu vartojimo pradėti.

Ar jums neatrodo keista, kad vos ne visos tautos išrinkti veikėjai balsavo net prieš diskusijas Seime?

Ką visa tai reiškia? Tai reiškia, kad daugumai mūsų „seimūsų“ yra giliai nusipjauti ir į tave, ir į mane, ir į visą tautą. Mažos, bejėgės mergaitės likimas jiems, „tautos atstovams“, – tai paprastos musės sutraiškymas.

Man baisu net pagalvoti, kokie išgamos valdo mūsų valstybę. Tauta, atsibuskite – ką jūs išrinkote?

Man labiausiai keista, kad uždraudimo diskusijoms klausimą pateikė Socialdemokratų partija. Atrodytų, kad ši partija ir turėtų ginti paprastų žmonių interesus.

Ar šios partijos vadovams neatrodo, kad jie siekė uždrausti net Seimo nariams, pasinaudojant savo Konstitucine teise, laisvai reikšti savo mintis ir žodį? Ar tai tikrai neprimena stalinizmo ar fašizmo laikų, kai bet kam buvo draudžiama laisvai kalbėti ir reikšti savo mintis, kai už vienintelį tiesos, kitokį tikėjimą, laisvą žodį žuvo milijonai žmonių?

Jokiu būdu aš nenoriu socialdemokratų apkaltinti fašistiniais ar nacistiniais įsitikinimais. Jų sprendime nieko nuostabaus nėra, žinant, kad jų partijos garbės pirmininkas A.Sakalas – Pikeliškių „patronas“.

Bet, kad pasiūlymą nors padiskutuoti dėl mažos mergaitės likimo atmetė vos ne visos politinės frakcijos Seime, kelia tik vieną klausimą, kam tarnauja Seimas ir ar jį patį jau seniai nereikia pasiųsti “šunims šėko pjauti”?

Įdomu, kur tuo metu buvo tautos „išrinktasis” L.Kernagis? Jis visas taip pat liko mergaitės likimui abejingas – jis balsavime nedalyvavo.

Manyčiau, kad zuokininkai tikrai vykdo savo partijos krikštatėvio „šlepetinio“ ir Lietuvos Nepriklausomybės kovotojų išdaviko, galimo dvigubo agento V. Adamkaus nurodymus.

Man pačiam įdomu, kodėl nei V. Adamkus, nei viena Lietuvos teisėsaugos institucija nepradeda ikiteisminio tyrimo, kad aš nuolat šmeižiu Prezidentą Valdą Adamkų?

Kyla labai rimtas klausimas: ponai, ko Jūs labai bijote, kam tarnaujate?

Gal pagaliau tikrai laikas visai visuomenei atsibusti ir suprasti, kad mes visi esame savo Didžios, turinčios garbingą istoriją Tautos dukros ir sūnūs. Mes privalome viską padaryti, kad jokie išgamos mūsų ir mūsų valstybės nevaldytų.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!