- Reklama -
Koks iš tiesų psichologių vaidmuo per mergaitės pasimatymus su motina? A.Kasparavičiaus nuotr.

Psichologės, kurios paskui mergaitę vaikščiodavo į tualetą, iš Venckų namų išėjo tik praėjus pusvalandžiui nuo L.Stankūnaitės išvažiavimo.

D.Kedžio dukrelės artimieji svarstė, ar mergaitei nebuvo daroma hipnozė: su mergaite kambaryje be L.Stankūnaitės buvo nežinoma psichologė, o mergaitės kambario duris saugojo kaukėtas apsauginis ir Vaiko teisių apsaugos tarnybos darbuotoja.

„Karšto komentaro“ duomenimis, pasimatymo metu mergaitei buvo liepta miegoti, o po pasimatymo mergaitė iš kambario išėjo visa išblyškusi ir svirduliuodama į šonus. Jai psichologės patarė „eiti miegoti“.

Tai simptomai, panašūs į hipnozę.

“Aš manau, kad čia hipnozė, akivaizdu”, – savo nuomonę apie mergaitę po pasimatymo išsakė mergaitės teta Audronė Skučienė.

Šiandien namiškiams įtarimų sukėlė tai, kad pasimatymo metu mergaitės kambaryje buvo tamsu – nedegė šviesa, nesimatė ir bėgiojančios mergaitės silueto. Po pasimatymo mergaitė gulėjo susirietusi lovoje, išsiplėtusiais vyzdžiais, visa išblyškusi ir silpnu balsu tetai pasakė, kad psichologė jai liepė miegoti.

Šiaip ne taip nusvirduliavusi prie stalo, mergaitė užmigo prie stalo.

Neringa Venckienė ir mergaitės močiutė, sunerimusios dėl mergaitės sveikatos, išvežė mergaitę pas medikus.

“Tai hipnozė, ne kitaip”, – mano A.Skučienė.

Ar neturėtų būti sustabdyti bet kokie mergaitės pasimatymai su L.Stankūnaite, kol nebus ištirtos priemonės, kurių imamasi mergaitės pasimatymo su L.Stankūnaite metu?

Papildyta 19.40 val.

Mergaitė po medikų apžiūros parvežta pas globėją Neringą Venckienę į namus. Pasak artimųjų, medikai pasakę, kad mieguistumas mergaitę galėjęs apimti “dėl streso”.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!