- Reklama -

Ar Amerikos žiniasklaida sugebės N.Venckienę taip "prasukti", kaip ji "prasukta" Lietuvoje, ir padaryti garsesnę už Al Kaponę? KK nuotr.

Apie tai, kad Neringa Venckienė nuo apklausos Šiaulių apygardos prokuratūroje galėjo pasislėpti Čikagoje, JAV, Lietuvos teisėsaugą, šaltinių duomenimis, informacija pasiekė jau praėjusią savaitę.

„Nors oficiali paieška dar nepaskelbta, jau praėjusią savaitę buvo gauti duomenys, kad Neringa Venckienė yra Čikagoje“, – redakcijai sakė šaltiniai.

Kaip žinia, praėjusiame amžiuje Čikagą išgarsino garsiausias visų laikų gangsteris Al Kaponė, o dabar, jei Čikagoje apsigyvens ir nuo apklausos Šiaulių apygardos prokuratūroje slėpsis buvusi Kauno apygardos teismo teisėja Neringa Venckienė, parlamentarė iš Lietuvos gali tapti garsesnė ir už patį Al Kaponę – mat dabar laikai pasikeitė, ir žudo ne gangsteriai, o „bylos žudikės“.

Be to, kaip parodė pastarųjų metų įvykiai Lietuvoje, atitinkama spec.propaganda rezonansinėje byloje gali sukelti net masinę psichozę: kai kurios valstybinės įstaigos šiurpsta nuo padidėjusio skaičiaus skundų apie tai, kaip, pvz., „pedofilai išoperavo smegenis“  ir pan.

Kai kurie N.Venckienės „gynėjai“ taip pat yra taip įtikėję į N.Venckienę, jog neadekvačiai reaguoja net į elementariausius teisinius žingsnius: pvz., policijos pareigūnų atvykimą į „Drąsos kelio“ partijos suvažiavimą, norint įteikti N.Venckienės šaukimą, kai kurie N.Venckienės „gynėjai“ aiškino „policijos bandymu suimti N.Venckienę ir ją nužudyti, nes N.Venckienė daug žino apie pedofilų klaną“. Paklausus, dėl ko gali nužudyti, argumentuoja D.Kedžio ir A.Ūso mirtimis, tuo tarpu į klausimą, kodėl N.Venckienė, turėjusi tribūną žiniasklaidoje, taip niekad ir nepasakė, „ką žino“, o tik kartodavusi, kad „aš nieko nebijau“ (o finale – iš baimės pabėgo net iš Lietuvos), N.Venckienės „gynėjai“ taip ir negalėjo atsakyti.

Taigi ką reiškia tas N.Venckienės nuolat kartotas „aš netylėsiu“? Ir ką tokio nutylėjo N.Venckienė, kad iš tos baimės net pabėgo iš Lietuvos?

Beje, kiti N.Venckienės šalininkai jos pabėgimu labai stebisi: kad N.Venckienė pademonstravo visiškai neturinti lyderio savybių – turėjusi palaikymą įvairiuose visuomenės sluoksniuose, nesugebėjo išlaikyti vienybės, pasidavė intrigoms, nesugebėjo suvienyti ją palaikiusiųjų, o galiausiai pasirinko patį paprasčiausią ir laikiną kelią – pasipustė padus iš Lietuvos, užuot kovojusi iki galo ir ieškojusi išeities iš susidariusios situacijos.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!