- Reklama -

Marija Milinienė nesupranta, kaip žmogus, sergantis "alzheimeriu", gali atsiminti prieš kelerius metus vykusios apklausos detales. KK nuotr.

Šiandien duodamas parodymus Vilniaus apygardos teisme, buvęs Drąsiaus Kedžio asmeninis treneris Raimundas Ivanauskas pareiškė, kad jam pas tyrėją Kauno rajojo policijos komisariate spaudimą darė nužudyto Vaido Milinio mama Marija Milinienė.

„Tu net neįsivaizduoji, kokią aš pinigų sumą investavau į šitą reikalą“, – esą Milinienės pas tardytoją Kauno rajono policijos komisariate pasakytus žodžius citavo Raimundas Ivanauskas.

Jis tada teigė buvęs atvežtas į apklausą be advokato, o apklausoje be jo ir tardytojo dar dalyvavo moteris, prisistačiusi Miliniene.

Pasak R.Ivanausko, ji jam pasiūliusi bendradarbiauti.

„Klausė: „Pas tave buvo Neringa (Venckienė)?“ Nebuvo, pasakiau. „Tai tu, vyre, iš kalėjimo neišeisi“, – kalbėdamas apie patirtą spaudimą Milinienės žodžius teisme citavo R.Ivanauskas.

Marija Milinienė „Karštam komentarui“ teigė iš tiesų dalyvavusi vienoje R.Ivanausko apklausoje, tačiau visai kitoje byloje – nužudyto Vaido Milinio byloje, ir ta apklausa, pasak M.Milinienės, buvo labai trumpa.

„Jam buvo užduoti tik du klausimai: „Ar pažįsti Neringą Venckienę?“, „Ar esi ką nors girdėjęs apie Vaidą Milinį?“. Ir į abu klausimus jis atsakė „ne“, – „Karštam komentarui“ sakė Marija Milinienė.

Ji teigė nežinanti, apie kokią čia pinigų sumą ir kokį neva darytą spaudimą duodamas parodymus kalbėjo Raimundas Ivanauskas.

Be to, ją be galo nustebino, kaip “alzheimeriu” sergantis žmogus gali atsiminti prieš kelerius metus vykusios apklausos detales.

„Jis serga “alzheimeriu”, tai kaip jis gali atsiminti? Gal jis ką nors sumaišė? Gal ten buvo ne Milinienė? Gal tai jo prisiminimai iš praeities?“ – retoriškai klausė Marija Milinienė.

KK inf.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!