- Reklama -

Šaltinių duomenimis, prokuratūra jau baigia ištirti advokato S.Novikovo nužudymą - esą tai buvo nužudymas dėl laidojimo namų akcijų (KK nuotr.)

Beveik kiekvieną dieną informavusi apie advokato, Vilniaus miesto savivaldybės tarybos nario Sergejaus Novikovo nužudymą, prokuratūra staiga nutilo. Esą, kol nebus užbaigtas ikiteisminis tyrimas, tol žiniasklaidai – jokių komentarų.

Tuo tarpu „Karšto komentaro“ šaltinių duomenimis, advokato S.Novikovo nužudymą Vilniaus apygardos prokuratūra tikisi ištirti iki rugsėjo 1-osios dienos.

„Viskas priklausys nuo laidojimo namų direktoriaus parodymų“, – sakė KK šaltiniai.

Pasak jų, trims mėnesiams yra suimtas laidojimo namų, kurių akcininkas buvo S.Novikovas, direktorius, ir dabar tolesnė tyrimo eiga priklausys nuo jo parodymų.

Šaltinių teigimu, Vilniaus laidojimo namų direktorius buvo sulaikytas jau pasienyje, kai grįžo iš užsienio į Lietuvą.

Šiuo metu esą pareigūnai tiria, koks šiame nusikaltime buvo J.Dambrausko, o koks – laidojimo namų direktoriaus vaidmuo, t.y. kuris užsakovas, o kuris – organizatorius ar vykdytojas.

Tai leidžia susidaryti prielaidą, kad prokuratūra jau apsistojo ties viena – advokato S.Novikovo nužudymo dėl laidojimo namų akcijų – versija.

Papildyta. Neoficiali versija: S.Novikovas turėjo rimto „kompromato“

Tuo tarpu neoficiali versija, sklandanti teisėsaugos kuluaruose, yra visiškai kitokia: kalbama, kad advokatas S.Novikovas turėjo rimto „kompromato“ apie vieną labai rimtų ambicijų turintį politiką, o tą „kompromatą“ esą laikė „Citadele“ banko seife. Būtent tą „kompromatą“ esą ir tikėjosi paimti žudikas, nes manė, kad advokatas atvyko į banką jo pasiimti. Tačiau apieškojus advokatą, „kompromatas“ esą nebuvo rastas.

KK inf.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!