- Reklama -

Lietuvos Aukščiausiasis Teismas. KK nuotr.

Šiandien išklausę Aukščiausiojo Teismo Civilinių bylų skyriaus teisėjos Sigitos Rudėnaitės, Prezidentės pasiūlytos į Aukščiausiojo Teismo Civilinių bylų skyriaus pirmininkes, Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) frakcijos nariai, atsižvelgdami į dalykines ir moralines jos savybes, pritarė teisėjos kandidatūrai į šį postą. Frakcijoje buvo išsakyta kritika, kad Prezidentė gana skubotai pateikė šią kandidatūrą, nepalikusi užtektinai laiko visuomenei susipažinti su S. Rudėnaitės darbine veikla.

TS-LKD frakcija taip pat išreiškė vilčių, kad bus tesimas pažadas nepriekaištingai dirbusią iš Aukščiausiojo Teismo Civilinių bylų skyriaus pirmininkės pareigų, pasibaigus paskyrimo į šias pareigas terminui, atleidžiamą Janiną Stripeikienę pasiūlyti į aukštesnes pareigas.

Abi minėtas Aukščiausiojo teismo teisėjas teigiamai apibūdino Seimo TS-LKD frakcijos narys, Teisės ir teisėtvarkos komiteto pirmininkas Stasys Šedbaras.

Turėdama ilgametę patirtį, be kitų darbo planų, S. Rudėnaitė sakė sieksianti, kad visuomenei būtų suprantamai išaiškinami teismų sprendimai.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!