- Reklama -

Buvęs Generalinės prokuratūros Vidaus audito tarnybos vadovas R.Kirkutis nori išsiskirti su savo žmona, Vilniaus apygardos administracinio teismo pirmininke, viešame teismo posėdyje. KK nuotr.

Buvęs Generalinės prokuratūros Vidaus audito tarnybos vadovas Romaldas Kirkutis tikisi, kad pagaliau jam pavyks padėti tašką jo ir žmonos, Vilniaus apygardos administracinio teismo pirmininkės, skyrybų byloje.

„Pagaliau lapkričio 13 d., 14 val., Trakų rajono apylinkės teisme įvyks pirmasis mūsų skyrybų teismo posėdis. Labai tikiuosi, kad jis įvyks“, – „Karštam komentarui“ išsakė viltį buvęs Generalinės prokuratūros Vidaus audito tarnybos vadovas R.Kirkutis, kuris pats ir inicijavo skyrybų procesą, tačiau oficialiai vis dar nėra išsiskyręs.

Buvusio Generalinės prokuratūros vyriausiojo auditoriaus skyrybų istorija verta detektyvinio romano. Tačiau savo gyvenimo ir skyrybų istoriją su sutuoktine, Vilniaus apygardos administracinio teismo pirmininke, R.Kirkutis nori atskleisti viešame teismo posėdyje.

„Viskas prasidėjo nuo to, kai ji išvyko į komandiruotę į Afriką ir po to padarė karjerą“, – savo skyrybų istorijos pradžią atskleidė buvęs Generalinės prokuratūros vyriausiasis auditorius R.Kirkutis.

KK inf.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!