- Reklama -

Jolanta Blažytė

LR Premjerė I. Šimonytė apie prof. Igną Vėgėlę: „Čia žmogus, kuris per Covidą aiškino, kad valstybė gali pristatyti belenkiek ligoninių ir pridrožti kaip buratinų belenkiek medikų, kurie teiktų visas pageidaujamas paslaugas…“

Dž. Vašingtonas mėgo sakyti: „Išmintingi žmonės aptarinėja idėjas, protingi – įvykius, kvailiai – kitus žmones“.

Taigi Premjerė, komentuodama prof. Igno Vėgėlės straipsnį apie mokesčių sistemos reformos netobulumus, aptarė ne straipsnyje siūlomas idėjas ir aprašomą situaciją, bet patį profesorių Igną Vėgėlę.

Žinau, kad norint diskutuoti su žmonėmis, visada reikia kalbėti jų kalba, antraip – nesupras. Taigi, bandau kalbėti Premjerės kalba ir sakau: „Premjerė yra tas žmogus, kuri prieš rinkimus žadėjo pristatyti belenkiek ligoninių ir pridrožti kaip buratinų belenkiek medikų“.

Cituoju TD- LK rinkiminę programą „Duokime Lietuvai daugiau jėgos“ 38 psl.:

„Peržiūrėsime gydytojų infektologų ir epidemiologijos specialistų parengimo sistemą ir apimtis. Sieksime, kad tokių specialistų būtų rengiama atliepiant POREIKIUS, miestų ir rajonų ligoninės teiktų kokybiškas infektologines paslaugas.

Įgyvendinsime Lietuvos superligoninės projektą – įkursime aukščiausią, ketvirtąjį biosaugumo lygmenį (BSL-4) atitinkantį infekcinių ligų centrą.

Taip pasiruošime ateityje galimiems pandemijos atvejams ir sustiprinsime infekcinių ligų gydymo pajėgumus.“

Tai kur ta superligoninė ir kur tie „pagal POREIKĮ“ parengti medikai? Ar kada nors juos pamatysime?

Tai, va, taip dažnai ir būna su tuo „jėgos davimu“: prižadi belenką, paskui viską belenkaip pamiršti, o dar vėliau rašinėji komentarus belenkam ir belenkur.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!