- Reklama -

Jolanta Blažytė

Dar viena optimistiškai nuteikianti buvusio (ir tikėtina būsimo) JAV Prezidento D. Trumpo kalba:

„Kairiųjų beprotybė, kuri primetama mūsų vaikams, yra prievarta prieš vaikus. Štai mano planas, kaip sustabdyti cheminį, fizinį ir emocinį mūsų jaunimo žalojimą. Pirmąją dieną atšauksiu žiaurią Džo Baideno politiką dėl taip vadinamosios “lytį patvirtinančios priežiūros”. Absurdiškas procesas, kuomet vaikams duodama lytinio brendimo blokatorių, mutuojama jų fizinė išvaizda ir galiausiai atliekamos nepilnamečių lytinės operacijos. Ar galite tuo patikėti?

Pasirašysiu naują įsaką, kuriuo visoms federalinėms agentūroms nurodysiu nutraukti visas programas, skatinančias lyties keitimo koncepciją bet kokiame amžiuje. Tuomet paprašysiu Kongreso visam laikui uždrausti naudoti federalinių mokesčių mokėtojų pinigus šioms procedūroms skatinti ar apmokėti ir priimti įstatymą, draudžiantį vaikų lytinį žalojimą visose 50 valstijų. Tai įvyks labai greitai.

Paskelbsiu, kad bet kuri ligoninė ar sveikatos priežiūros paslaugų įstaiga, dalyvaujanti cheminiame ar fiziniame nepilnamečių žalojime, nebeatitiks federalinių sveikatos ir saugumo standartų, taikomų Medicaid ir Medicare programoms, ir bus nedelsiant pašalintos iš šių programų. Be to, pritarsiu, kad būtų sukurta privati teisė aukoms pareikšti ieškinius gydytojams, kurie atliko šias neatleistinas procedūras nepilnamečiams. Teisingumo departamentas ištirs “Big Pharma” ir didžiųjų ligoninių tinklus, kad nustatytų, ar jie sąmoningai nuslėpė siaubingą ilgalaikį lyties keitimo šalutinį poveikį, kad praturtėtų pažeidžiamiausių pacientų sąskaita. Ir kas gali būti labiau pažeidžiamas, jei ne vaikas? Taip pat tirsime, ar “Big Pharma” ar kiti asmenys neteisėtai prekiavo hormonais ir brendimą blokuojančiais preparatais, kurie jokiu būdu nėra licencijuoti ar patvirtinti tokiam naudojimui.

Švietimo departamentas informuos valstijas ir mokyklų apygardas, kad jei kuris nors mokytojas ar mokyklos pareigūnas užsimins vaikui, kad jis gali būti įstrigęs ne tame kūne, jam gresia griežtos pasekmės, įskaitant atsakomybę dėl galimų pilietinių teisių pažeidimo ir dėl lytinės diskriminacijos, ir federalinio finansavimo panaikinimo. Naujoje mokytojų kvalifikaciją suteikiančioje institucijoje skatinsime pozityvų švietimą apie šeimą, motinų ir tėvų vaidmenis ir šlovinsime, o ne trinsime tai, dėl ko vyrai ir moterys yra skirtingi ir unikalūs. Prašysiu Kongreso priimti įstatymo projektą, nustatantį, kad vienintelės Jungtinių Valstijų vyriausybės pripažįstamos lytys yra vyriška ir moteriška, kurios priskiriamos gimstant. Įstatymo projekte taip pat bus aiškiai nurodyta, kad Devintojo Paragrafo dalis draudžia vyrams dalyvauti moterų sporte. Taip pat mes apsaugosime tėvų teises, kad jie nebūtų verčiami leisti savo nepilnamečiui vaikui prisiimti naują lytį ir tapatybę be jų sutikimo. Tapatybė nebus nauja ir nebus be tėvų sutikimo. Jokia rimta šalis neturėtų savo vaikams sakyti, kad jie gimė ne tos lyties. Tai sąvoka, apie kurią nebuvo girdėta per visą žmonijos istoriją. Niekas niekada to anksčiau negirdėjo. Kas vyksta šiandien? Radikalūs kairieji tai sugalvojo vos prieš kelerius metus. Man vadovaujant ši beprotybė baigsis.”

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!