- Reklama -

Jolanta Blažytė

Palikęs Fox News žinių kanalą, žurnalistas Carlson Tucker sako savo gerbėjams „iki greito pasimatymo“. Jo kalba Twitter platformoje sulaukė 43 milijonus peržiūrų. Taigi, galima sakyti, kad T. Carlson‘ui nereikia televizijos, nes jis pats yra …. televizija.

Štai jo įkvepianti kalba, leidžianti suprasti, kad jis toliau bus dar „aštresnis“:

„Vienas iš pirmųjų dalykų, kuriuos supranti, kai kelioms dienoms atsitrauki nuo triukšmo, yra tai, kiek daug šioje šalyje yra tikrai gerų ir padorių žmonių, žmonių, kuriems rūpi tiesa. Manau, kad jie sudaro daugumą. Tai džiugina.

Kitas dalykas, kurį pastebi, yra tai, kokie neįtikėtinai kvaili yra dauguma per televiziją rodomų debatų. Jie visiškai nesvarbūs. Jie nieko nereiškia. Po penkerių metų net neprisiminsime, kad jie vyko. Patikėkite manimi, kaip žmogumi, kuris daugelyje jų dalyvavo.

Tačiau tuo pat metu, vyksta neįtikėtinas dalykas – nenuginčijamai svarbios temos, kurios nulems mūsų ateitį, praktiškai nediskutuojamos. Karas, pilietinės laisvės, mokslas, demografiniai pokyčiai, korporacijų galia, gamtos ištekliai… Kada paskutinį kartą girdėjote teisėtą diskusiją kuriuo nors iš šių klausimų?

Amerikos žiniasklaidoje tokios diskusijos neleidžiamos. Abi politinės partijos ir jų rėmėjai susitarė dėl to, kas jiems naudinga ir aktyviai susivienijo, kad užkirstų kelią bet kokiam pokalbiui apie tai.

Dabar Jungtinės Valstijos labai primena vienos partijos valstybę. Tai slegiantis suvokimas, tačiau tai nėra amžina. Dabartinės mūsų ortodoksijos nebus amžinos. Jų smegenys mirusios. Niekas jomis iš tikrųjų netiki. Vargu ar kieno nors gyvenimas dėl jų pagerėjo.

Šis etapas yra per daug juokingas iš prigimties, kad tęstųsi, todėl netruks. Valdantieji tai žino. Štai kodėl jie isteriški ir agresyvūs. Jie bijo. Jie jau atsisakė bandymų įtikinti žmones, dabar jie griebiasi jėgos. Bet ir tai nepadės.

Kai sąžiningi žmonės ramiai ir nesigėdydami sako tai, kas tiesa, jie tampa galingi. Tuo pat metu melagiai, kurie bandė juos nutildyti, traukiasi ir tampa silpnesniais. Tai geležinis visatos dėsnis. Tikri dalykai nugali.

Kur vis dar galite rasti amerikiečių, sakančių teisingus dalykus? Vietų liko nedaug, bet yra keletas. Ir to pakanka. Kol girdite žodžius, tol yra vilties. Iki pasimatymo.”

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!