- Reklama -

Jolanta Blažytė

„Rusija ir Kinija bus vienintelės šalys, kurios laimės Izraelio- Palestinos karą“, – rašo leidinio Bloomberg analitikas.

Toliau straipsnyje rašoma, kad konfliktas Artimuosiuose Rytuose ne tik suduos smūgį Vakarų galybei ir autoritetui, bet ir išsekins jau ir taip skurdžius resursus, nukreiptus prieš Rusiją.

Straipsnyje taip pat rašoma apie dvigubus Vakarų standartus ir cituojamas Palestinos aktyvistas M. Barghouti, kuris klausia: „ Kodėl JAV Ukrainoje palaiko kovą prieš okupantus, o tuo tarpu Artimuosiuose Rytuose palaiko okupantą?“.

O štai ir pirmosios Europos kregždės, kurios dėl Palestinos- Izraelio konflikto mąsto „ne taip, kaip reikia“.

Leidinys Politico pristato Kroatijos Prezidento Z. Milanovič garsų pareiškimą dėl įvykių Gazos sektoriuje. Prezidento nuomone, „teisė į gynybą neapima teisės keršyti, žudant civilius gyventojus“.

Z. Milanovič taip pat pasisakė prieš Izraelio vėliavų iškėlimą ir davė nurodymą, kad Kroatijos vėliava būtų iškelta aukščiau už NATO ir ES vėliavas.

Žodžiu, žmonės žūsta, kraujas liejasi, žemė verkia. O teisuoliai, pasiėmę kalkuliatorių ir gurkšnodami alutį, ir toliau skaičiuoja, kas turi žūti, o kas ne. Sakau, kad tik klaidų nepadarytų….

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!