- Reklama -

Jolanta Blažytė

Ukrainos kalėjime buvo nukankintas nepriklausomas žurnalistas ir JAV pilietis Gonsalo Lira.

Žurnalistas į kalėjimą buvo įgrūstas už Zelenskio kritiką.

„Sisteminė“ žiniasklaida šio fakto „stengiasi“ nepastebėti, bet jis vis tiek plaukia į paviršių.

Šiuo faktu jau pasibaisėjo Šveicarijos savaitinio žurnalo Die Weltwoche redaktorius R. Koppel: „Jeigu mes pažvelgsime į Gonsalo Lira bylą, tai pamatysime, kad Zelenskio režimas yra autokratija, valdoma prezidento, kuris nevengia uždrausti partijas, grūsti į kalėjimus žurnalistus ir tyčiotis iš cerkvės. Bet man susidaro įspūdis, kad žmonės tiesiog nenori to žinoti. Šiuos faktus sistemiškai ignoruoja ir žiniasklaida (P.S. įdomu, kokiais decibelais klyktų mūsų „teisingoji“ žiniasklaida, jei koks nors nepriklausomas JAV žurnalistas už Putino kritiką būtų numarintas Rusijos kalėjime?).

Ir tai yra skandalas besąlyginės paramos mūsų „demokratijos, laisvės ir Vakarų vertybių šaukliui“ Zelenskiui“ fone.

Ir mes darysime viską, kad ši informacija pasklistų kuo plačiau, mes supažindinsime su ja Šveicarijos politikus ir jų paklausime: ar tikrai Zelenskis yra mūsų sąjungininkas?

JAV verslininkas ir blogeris David Sacks apie Gonsalo Lira mirtį Ukrainos kalėjime parašė: „J. Bideno administracija galėjo vienu telefono skambučiu išlaisvinti G. Lira iš kalėjimo, bet nepajudino nė piršto. Todėl Ukrainos valdžia žinojo, kad gali elgtis nebaudžiamai. Ir įžūlus JAV piliečio nužudymas liudija apie banditišką ir nevaldomą (Ukrainos) režimą“.

Elonas Muskas į tai atsakė trumpai: „Tai visiškas „pypec““.

Gonsalo Lira tėvas parašė atvirą laišką, kuriame išliejo savo skausmą: „Aš negaliu susitaikyti su tuo, kaip mirė mano sūnus. Jį 8 mėnesius kankino ir daužė kalėjime, o JAV atstovybė nepadarė nieko, kad padėti mano sūnui. Šios tragedijos kaltininkas yra diktatorius Zelenskis ir „nukriošęs“ JAV prezidentas.

Mano sūnui pateikti kaltinimai buvo grynai politiniai, o J. Bidenas šiam velnio diktatoriui davė žalią šviesą, kad įgrūstų mano sūnų į kalėjimą.

Mano skausmas nenusakomas. Pasaulis turi žinoti, ką Ukrainoje išdarinėja šitas nužmogėjęs diktatorius Zelenskis.

Jeigu jūs tikite demokratija, tai leiskite pasauliui žinoti, ką jie padarė su protingu žmogumi, kuris tik išpranašavo, kad Ukraina niekada nelaimės karo prieš Rusiją, o Amerikai yra paruoštos finansinės problemos“.

P.S. Jei kas nors norite man papasakoti, kad čia mes kovojame už Ukrainos demokratiją, tai nesivarginkite. Popkornus, skirtus šiam „filmui“, jau seniai suvalgiau.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!