- Reklama -
Sigitas Martinavičius. Asm. albumo nuotr.
Sigitas Martinavičius. Asm. albumo nuotr.

Sigitas Martinavičius

Artėja į pabaigą 2017m. Lietuvai jie buvo geri metai, gyvenome taikoje, gerėja pragyvenimo lygis, augo eksportas ir vidaus vartojimas. Gerokai kilo algos ir pensijos. Statėsi naujos gamyklos, darželiai ir mokyklos. Po truputi vejamės ES šalis.

Truputi apkartino gyvenimą politikai, kurie supriešino Lietuvos visuoenę savo neapgalvotais sprendimais ir kalbomis. Seimas ir vyriausybė tapo dar mažiau gerbtini dėl savo neprofesionalaus darbo. Politikai nekuria visuomenei naudingus įstatymus, o skęsta vaikiškose intrigose, santykių aiškinimuose facebooke. Nuvylė naujoji valdžia su savo kvailais mokymais kaip gyventi kitiems, tuo metu patys elgiasi nebrandžiai. Valdžios galvos kalba apie skaidrumą, moralę, darbo efektyvumą tačiau šiais metais elgėsi visai priešingai. Valdžia daug kalba apie tikrai reikalingus atlikti darbus, deja tai pasibaigė kalbomis. Premjeras džiūgauja pertekliniu biudžetu, bet Lietuva priversta toliau skolintis šimtus milijonų. Kalbama apie skurdo mažinimą, deja pagal minimalią algą, situacija dar labiau suprastėja, lyginant su kitom ES šalimis. Nuo kitų metų visos šeimos priverčiamos tapti pašalpų prašytojomis. Šiemet kaip niekada buvo skaldoma visuomenė, niekinami Lietuvos simboliai ir Lietuvos didvyriai, toliau iškraipoma Lietuvos istorija. Toliau priešinami visuomenės sluoksniai, priešinami darbdaviai su darbuotojais, menkinamas verslas. Tai neatsakingos valdžios ir žiniasklaidos darbo vaisius.

2017 m artėja į pabaigą, pamirškime nuoskaudas, pradėkime 2018m su viltimi, kad susipratusi valdžia pradės vienyti visuomenę, politikai taps brandesni, nustos rietis facebooke ir pradės kurti įstatymus, gerinančius Lietuvos žmonių gyvenimą. Žiniasklaida taps laisva nuo politikų ir vykdys savo funkcijas.

Linkiu, kad 2018 m būtų Jums santarvės, sveikatos, tolerancijos metais. Tegu Lietuvai 2018 m. tampa lūžio metais, kai sustos emigracija ir pradės grįžti išvažiavę vaikai, broliai ir sesės. Tegu, Jus visus lydi meilė, ramybė ir pildosi Jūsų svajonės…

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!