- Reklama -

Tautininkams Gedimino prospektu Kovo 11-ąją žygiuoti neleido, o gėjų paradui - žalia šviesa. sxc.hu nuotr.

Šeštadienį numatomas „gėjų paradas“. Gedimino prospekte. Simonko bei jam pritariančių vizija yra itin aiški – Kunigaikščio Gedimino Kalno papėdėje vyks lietuvių Tautos Vertybių revizavimas (antai – „papildymas“ pagal ES standartus). Tačiau ar jis vienas švęs tą „išskirtinumo“ šventę?

O gal esmė kitur?

Sakykite, o ką reiškia mūsų politikų kol kas dviprasmės užuominos apie tai, esą „mylėkime Lietuvą, bet ši meilė turi išsiplėst į visą Europos Sąjungą“. Arba – „Lietuvos vertybės svarbios, bet turime įsileisti ir Europines vertybes…“? Tuo tarpu, jei pagal politinį spektrą, tai… socialdemokratai aiškina, antai „Nacionalinių vertybių nėra, nes valstybės žlugs…“

Čia aš atkreipiu dėmesį ne į Lietuvos socialdemokratus konkrečiai, o į socialdemokratiją kaip ideologiją apskritai. Liberalai aiškina, jog valstybės turi likti, bet… be jokių nacionalinių vertybių, antraip pas mus (į mūsų širdis?) neinvestuos transnacionalinis kapitalas. Beje, štai tai jau liečia ir mūsų liberalus, kurių neatskiriamąja dalimi tapo ir konservatoriai.

Na, o kadangi pas mus jau įsigalėjo „dvipartinė sistema“, palanki ES vizijoms, tai „gėjų paradas“ ir žygiuos. O kadangi 2012 metų Garliavos šturmas tikrai buvo nukreiptas ne vien į lokaliuosius įvykius (už savo žodžius atsakau), bet buvo „bauginimo akcija“, tai… „paradas“ praeis be jokių ekscesų. Žmonės suprato, kokia jėga bus panaudota prieš juos net menkiausio, esą „nesankcionuoto“, protesto atveju. Net jei Konstitucijos straipsnis (numatantis teisę) akivaizdžiai viršija „pareigas“, numatomas tai pačiai Konstitucijai pavaldaus „baudžiamojo kodekso“. LR Konstitucija labiau palanki piliečiams, o BK, deja, pareigūnams. Nūdien antrasis viršija pirmąjį. Ir todėl… Jokių ekscesų nebus. Mūsų teisėsauga padarė viską, kad Simonko su savo lygiateisiais praropotų ramiai. Na, kaip tarakonai ropoja apleisto pastato siena. O kas pasakys, kad mes galime diskriminuot tarakonus? Juk gyvūnų globa ES yra „prioritetas“! Mes, lietuviai, tik tyliai tarakonus naikiname. Bet… Čia – jokio palyginimo.

O palyginimas yra kur kas nuožmesnis. Pažvelkime, prie ko ta ES „vertybių“ invazija prives. O būtent…

Po kokių 100 metų MES (turiu omeny normalias šeimas) turėsime prašyti Gerbiamo Teismo leisti mums surengti eiseną Vilniaus centrine gatve, kurios pavadinimo jau mūsų vaikai nebeištars. Nes mes, normalios šeimos (joks teismas man neuždraus naudoti šio pavadinimo), kalbėdami tarpusavy gimtąja kalba, jau turėsime kalbėti patyliukais, ir vaikai mūsų neišgirs Gedimino vardo… Ir neišmoks jį tarti teisingai… O gal ir Gedimino vardas bus nuskandintas tos „Lietuvos meilės“ pelkės, kurią mums siūlo dabartiniai valdantieji bei jų teismai, klampynėje? Kad „mylėtume Lietuvą, išplėsdami ją į visą Europos Sąjungą“? O ar netapsime per tokią „meilę“ pačiais nekenčiamiausiais? Ir toje pačioje ES, ir… TARP SAVŲ. Ar nesuvokiame jau nūdien, kad tie liberastai-tolerastai mus paprasčiausiai skaldo ir…žudo?

Tolerancija- tai kapituliacijos forma! Negali ilgam išlikti kapituliavusi Tauta.

Ir todėl… Po kokių 100 metų mes eisime maža gatve, policijos mankurtų apsupti. Kaip ir dabar,- jie liks mankurtai- žmonės be tautinių (Tautos, Tėvynės) vertybių. Jie „saugos mus nuo pikto“ – nuo tų, kas jau taps dauguma per tuos pačius mankurtus…

O Tautos apokalipsės sulauksime tada, kai… normalieji ant kelių bus priversti maldaut mankurtų neatimti iš jų vaikų. Nes kas maldauja – tas pralaimi. O kas nemaldaus, kas kovos – tas bus naikinamas.

Štai tokia yra mūsų Tautos apokalipsės vizija. O vizijos nedraudžia JOKIE TEISMŲ SPRENDIMAI!

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!