- Reklama -

Prof. Rasa Čepaitienė

Jie šokiruoti, kad mes šokiruoti, kad jie šokiruoti, kad mes šokiruoti, kad…

Svylančios uodegos išmetė iešmininkę.

O įvykių eiga, matyt, buvo tokia: generalinė prokurorė sausio 20 d., penktadienį, informavo Seimo pirmininkę V. Čmilytę apie (kol kas dar anoniminį) Seimo narį, dėl kurio (iš pradžių net nebuvo aišku, dėl ko) prašoma sušaukti neeilinę sesiją.

V. Čmilytė (kaip teigia, nežinodama, apie ką konkrečiai kalbama) kažkodėl kreipėsi į premjerę ir, matyt, konservatorių frakcijos vadovybę, ir ji/jie indikavo (liet. nurodė, liepė – jei išties liepė, o ne perspėjo KB pati/patys) frakcijos seniūnei kažkodėl skambinti ne kur kitur, o į Čilę.

Ta pati frakcijos seniūnė skubiai, „dėl asmeninių priežasčių“, apie kurias nieks nieko iki šiol nežino, atsistatydinančiam seimūnui dar suspėjo ir karštai padėkoti – už puikų darbą.

Ta pati frakcijos seniūnė, sprogus pedofilijos skandalui, teigė esanti šokiruota ir tikino žurnalistus, kad minėtasis seimūnas ir anksčiau turėjo minčių palikti Seimą, kas jam kažkodėl nesutrukdė skraidyti po pasaulį, gaunant pačias prestižiškiausias ir dažnas komandiruotes, apie kurių rezultatus Tėvynės labui istorija kukliai nutyli…

Panašu, kad dabar, kai Seimo opozicija vis dėlto surinko parašus dėl neeilinės sesijos rengimo ir specialiosios tyrimų komisijos sudarymo, TS-LKD frakcijos seniūnė šiame vis labiau įkaistančiame žaidime aukojama kaip pėstininkė, kad pridengtų šachmatų karalienę.

Tai nenuostabu, nes į šios partijos viršūnę juk patenkama ne dėl kokių išskirtinių intelekto gebėjimų ar kompetencijų. Pakanka tik būti artimam „pirmajam valstybės vadovui“ ir jo šeimai bei klusniai vykdyti zadanijas, oi, persiprašau, indikacijas.

Kita logiška išvada, sekanti iš šios įvykių grandinėlės: koalicijos vadovybė, matyt, seniai žinojo, kad dabar jau buvęs Seimo narys taip tolerantiškai ir pažangiai domisi vaikais. Kaip ten A.Tapinas juos tada pavadino – pedopartija? O kaip pavadinsime mes?

Ir svarbiausia išvada: išeitų, kad nėra tokio nusikaltimo, kurio ši pagal mafijos taisykles organizuota ir veikianti šaika, kaip jie patys save įvardino R. Pavilionio lūpomis, nemėgintų bet kokia kaina pridengti – tiek Seimo pirmininkė, tiek konservatorių frakcijos seniūnė yra motinos, ginančios apkaltintą pedofilija, jei tik jis yra saviškis…

Vienintelis kelias nuo šito koktaus dvoko apsivalyti – priešlaikiniai Seimo rinkimai. O geriausia būtų „konservatorių“ partiją išvis paskelbti už įstatymo ribų kaip organizuotą nusikalstamą susivienijimą.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!