- Reklama -

Užsikrėtusių koronavirusu atvejų viršijus tūkstantį, PSO specialus pasiuntinys Europoje Vytenis Andriukaitis paragino Vyriausybę nedelsti dėl apribojimų.
Į tai gana karštai sureagavo Ukrainos fronte esantis lietuvis Rimas Armaitis.
„Kažkaip keista, mes čia kare, kur šaudo, kur kažkas į mus pastoviai atskrenda, kur būnant fronte tiesiogiai gyvename anti sanitarinėmis sąlygomis, kai nėra kur nusipratusi, kur parai gauni tik 1,5 litro vandens ir sausą davinį, kai po 30-50 karių miega drėgnose rūsiuose be ventiliacijos, arba tiesiog apkasuose praleidžia savaitėmis ir mėnesiais, bet kažkodėl niekas nesergam jokiais virusais. Lyg jūs ir mes esame skirtingose galaktikose.
Toks jausmas, kad pasaulyje, esančiame ne karo zonoje, kaip mes vadinam, kurorte, tai liečia ir Lietuvą, valstybės valdymą perėmė visiški ir absoliutūs dalba⁺, ir valdo jie visišką avių bandą.
Atsiprašau už cinizmą, bet… kare visi viską vadina tikrais savais vardais, kad ir kaip ciniškai ar vulgariai tai nuskamba.
Esant kare, žiniasklaidos nėra kada skaityti, o ir su ryšiu ten ne kas. Bet atsidūrus didžiojoje žemėje, kartais peržvelgiu. Ir susidaro toks įspūdis, kad durnumo virusas plinta aršiau nei pats covidas. Nors tai Lietuva, bet kažkaip į tą mūsų beprotnamį grįžti visai nesinori. Kare viskas žymiai paprasčiau. Ten dalbajob* patys save utilizuoja, per savo dalbajob* ir pachuiz*. O taikos sąlygomis jie sociumą paverčia dalbajiob* tokiais kaip jie patys“, – savo feisbuko paskyroje parašė Ukrainoje kovojantis Rimas Armaitis.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!