- Reklama -

Valdas Tutkus
Buvęs Lietuvos kariuomenės vadas, atsargos generolas leitenantas

Šeštadienį įvyko eilinis Šeimų Sąjūdžio organizuotas mitingas. Eilinį kartą Lietuvos žmonės rinkosi į Katedros aikštę tam, kad išreikštų pasipiktinimą vykdoma politika, o svarbiausia tuo, kad į daugumos žmonių nuomonę tiesiog nekreipiamas joks dėmesys.

Kaip visada kai kam kyla labai keistų klausimų. Keli tūkstančiai mitinguotojų – tai daug ar mažai? Ar jau reikia „bijoti“ ar dar ne? Susiburs daugiau ar ne? Negi tai yra svarbu? Mano manymu, svarbu yra tai, kad niekas iš valdžia save laikančių neišdrįso ateiti ir bent jau pabandyti paaiškinti situacijos. Galų gale eilinį kartą pameluoti ką nors, kad nuramintų Tautą. Matyt, reikia didesnių sambūrių. Ar tikrai?

Vadinimas tų, kurie tiesiog gerbia Šeimą, Tėtį, Mamą „penkta kolona“ jau nebeveikia. Dar yra apkvailintų, kurie tiki, kad Putinui bunkeryje labai rūpi Lietuvos genderiai ar šeimos? Tokių vis mažiau.

Problema net ne ekonomikoje, infliacijoje ar elektros kainose. Tai sutvarkys verslas, nes neturi kitos išeities. Didžiausia problema tame, kad prarandame Lietuvos jaunimą. Kad vis daugiau atsiranda manančių, kad yra kažkokie Europos ar Pasaulio žmonės. Tiki butaforiniu globalizmu ir savo teisėmis užsienyje.

Atsiranda tų, kas mano, kad lietuvių kalba nereikalinga, nes niekas Europoje jos nenaudoja. Baisu tai, kad visų okupacijų metu išlikusi Lietuvos kultūra ir kalba, pergyvenusi net draudimus, dabar yra pavojuje.

Apie gausėjantį migrantų kiekį net nekalbu. Ar įsivaizduojate, kas atsitiks su mūsų Tauta, jei migrantų atsiras, na, pavyzdžiui, milijonas? Gal tada vertybes ir žmogaus teises prisiminsime? Ar neateis laikas pakovoti už lietuvių teises?

Gaila, kad valdantieji dėl momentinio noro pavadovauti (turiu galvoje TS-LKD), taip dažnai mums primenantys vertybes (tiesa, ne mūsų Tautos vertybes), užmiršta tikrąsias vertybes, viso šito nemato ir nuolankiai balsuoja už daugumai Tautos nepriimtinus įstatymus, kurių nuostatos labai tolimos nuo Lietuviškų, Krikščioniškų vertybių. Skaldo, o ne vienija Tautą. Matyt, valdžia svarbiau.

Tikiu, kad ne ilgai liko. Savivaldos rinkimai ne už kalnų. Tikiu, kad šį kartą Lietuvos žmonės ateis.

- Reklama -

1 KOMENTARAS

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!