- Reklama -

Ligita Juknevičiūtė

Skaitau apie operos solistą, kuris dainavo Baltarusijoj, ir jaučiu, kaip kyla noras ką nors parašyti ir panervinti tuos atseit teisuolius, kurie jį kala prie kryžiaus.

Esu Graikijoj, bendrauju čia su visais, kas moka pasakyti ,,laba diena“, pravažiuoja čia ir gyvena įvairūs žmonės. Tam tarpe ir nuo karo pabėgę ukrainiečiai, ir rusai, visaip jie kalba, visokių yra, bet visus vienija bendras noras – niekas, ar girdite, niekas nenori nei karo, nei kariauti !!!!!

Vienas ukrainietis, trijų vaikų tėvas, pabėgęs čia, nes čia gyvenanti mama karui prasidėjus netikėtai uždirbo 5000 eur ir galėjo atsigabenti sūnų su šeima, sako: Aš dabar iš Ukrainos nebeišvažiuočiau, nes neišleidžia ir tų, kurie turi 3 vaikus, visi mobilizuojami. Bet aš nenoriu kariauti ir man ne gėda, mano draugas Ukrainoj, jis kariškis, man sako, kad tik 10 proc. žmonių, reikalui atėjus, paimtų ginklą į rankas. Ultra nacionalistai, Super idealistai, gal kokią nuoskaudą turintys, pikti, mėgstantys pašaudyt ar marozai. Visi kiti nori taikos ir ramybės.

Taigi, kiek lietuvių išėjo į miškus savo laiku? Va va, kiti nešė pūkus. Žinau, kad tarp mano draugų irgi yra tokių, kurie paimtų tą šautuvą, bet labai labai nedaug. Tik feisbukuose daug bravūros ir poniučių su uniformomis, kurios reklamuojasi kaip kokie Rembo, bet gyvenimas – ne filmas!!!!!! Nes paprastas homo sapiensas, toks, pvz., koks buvo Kristus – tas ,,štai žmogus“, kaip jį pristatė miniai Poncijus Pilotas, – nori gyventi, dainuoti, kepti duoną ir auginti vaikus, o ne žudyti. Tik minioje jie nubalsavo už Kristaus nukryžiavimą, kaip mes dabar drąsūs feisbuke, o po vieną??? Po vieną visi nori gyventi !!!!!

Visiems linkiu ramybės, sveiko proto ir taikos, išvalyti savo širdis nuo pykčio, kuris jus naikina. Vis tiek visiems teks nubusti ir suprasti, kad veikia tik dieviškas Meilės kelias, visi kiti veda į niekur.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!