Driokstelėjo Krymo tiltas

0
1433
- Reklama -

Ant Krymo tilto – galingas sprogimas, tiltas tapo nepravažiuojamas. „Atrodo, kažkas iš kažkur atlėkė“, – taip sprogimą socialiniuose tinkluose komentuoja jį užfiksavusieji.

Pirminė versija – kad sprogo tilto geležinkelio atšaka važiavusios kuro cisternos, atskilo ir į jūrą nukrito dalis važiuojamosios Krymo tilto dalies. Tačiau jau netrukus buvo paskelbta, jog sprogo sunkvežimis, nuo kurio ir užsidegė kurą vežusios cisternos bei sugriuvo dalis tilto.

„Krymas faktiškai atkirstas nuo Rusijos. Tarp žmonių kilusi panika ir tai suprantama. Valdžios nieko normaliai paaiškinti negali“, – rašo „Maskvos telegrafas“.

Ukrainos prezidento ofiso vadovo patarėjas Michailas Podoliakas socialiniame tinkle „Twitter“ parašė: „Krymas, tiltas, pradžia. Viskas, kas neteisėta, turi būti sunaikinta, viskas, kas pavogta, turi būti sugrąžinta Ukrainai, viskas, kas rusų okupuota, – išvyta“.

Liudininkų video iš socialinių tinklų:

Socialiniuose tinkluose pastebima, kad sprogimas įvyko po viešumoje pasirodžiusios informacijos apie galimą Ukrainos prezidento V. Zelenskio ir Rusijos prezidento V. Putino susitikimą šių metų lapkritį įvyksiančiame G-20.

„Abu sutiko. Situacija nepaprasta dėl karo. Mes sprendžiame, kokiuose viešbučiuose juos apgyvendinti: viename – Zelenskį, o kitame – Putiną“, – cituojamas Indonezijos ambasadorius JAE Ch. Bagis.

Taip pat socialiniuose tinkluose plinta memai, siejantys sprogimą ant Krymo tilto su dovana V. Putinui 70-mečio proga:

 

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!