- Reklama -

„Laisvosios Sirijos Armijos“ karys, vilkintis kunigo apdaru, vienoje rankoje laikantis Kalašnikovo automatą, kitoje - iš bažnyčios paimtą kryžių, pozuoja prie automobilio.
Bustan al-Diwan (Homso senamiestis) teroristų apiplėšta bažnyčia.
Sirijos Um Al Zinar bažnyčia, kuriai Sirijos teroristai per apšaudymus nugriovė dalį stogo..

NATO ir ES remiami Sirijos teroristai, kurių daugumą sudaro musulmonų ekstremistai, pasivadinę „sukilėliais“ ir siekiantys nuversti Sirijos prezidentą Assada ir vyriausybę, plėšikauja krikščionių bažnyčiose Homso mieste, kuriame iki šiol vyskta smarkūs mūšiai.

Nuotraukoje matyti kaip „Laisvosios Sirijos Armijos“ karys, vilkintis kunigo apdaru, vienoje rankoje laikantis Kalašnikovo automatą, kitoje – iš bažnyčios paimtą kryžių, pozuoja prie automobilio. Nežiūrint vykdomų sukilėlių žudymų ir kankinimų, tarptautinė žiniasklaida šiuos teroristus vaizduoja šventaisiais, kenčiančiais nuo Sirijos „diktatoriaus“ al-Assado režimo ir represijų.

Pagal bažnytinę teisę, paimti iš bažnyčios kryžių ne krikščioniui yra nuodomė. Vienintelis, kas gali dėvėti sutaną, yra asistuojantis diakonas, diakonas arba kunigas.

Krikščionis negali laikyti vienoje rankoje laikyti kryžiaus, kitoje – ginklo.

Po to, kai teroristai apgriovė bažnyčią, jie nufilmavo bažnyčią iš vidaus.

Kitoje nuotraukoje matyti Bustan al-Diwan (Homso senamiestis) teroristų apiplėšta bažnyčia.

Trečioje nuotraukoje matyti Sirijos Um Al Zinar bažnyčia, kuriai Sirijos teroristai, pasivadinę “sukilėliais”, per apšaudymus nugriovė dalį stogo.

Panašiai elgėsi ir NATO remiami Libijos sukilėliai, kurie praėjusiais 2011 metais kovo mėnesį niokiojo I –ojo Pasaulinio karo metais palaidotų britų karių kapines Bengazi miesto centre, kojomis spardė antkapius ir šaukė “Alachu Akhbar!”

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!