- Reklama -
Artūras Paulauskas KK nuotr.

Prezidento posto siekiantis Artūras Paulauskas per artimiausias kelias savaites atidarys savo rinkimų štabus didžiuosiuose Lietuvos miestuose. Anot jo, štabų įkūrimas kituose miestuose susijęs su pavyzdiniu rinkimų darbo organizavimu.

„Rinkimų štabai – tai mano atstovybės, atsakingos už rinkimų kampanijos organizavimą skirtinguose šalies regionuose. Turime aiškią šalies ateities viziją, kuria norime pasidalinti su visais Lietuvos žmonėmis. Visuomet esu už atvirumą, skaidrumą, tad tokios į visuomenę orientuotos struktūros sukūrimas yra savaime suprantamas sprendimas“, – sako A. Paulauskas.

Pasak kandidato į Prezidentus rinkimų štabo vadovo Viktoro Fiodorovo, nauji štabai bus atidaryti didžiuosiuose Lietuvos miestuose jau nuo kitos savaitės. Juose vienu metu rinkimų kampanijai talkins nuo kelių dešimčių iki šimto atstovų.

„Jau kitą savaitę A. Paulausko štabas veiklą pradės Klaipėdoje, vėliau jos bus steigiamos kituose miestuose. Šių štabų funkcijos bus integruotos į centrinio štabo veiklą. Toks tinklas padės ne tik aktyviau užtikrinti idėjų sklaidą, organizuoti rinkimų kampaniją, bet ir bus savotiškas kontrolės mechanizmas galimų pažeidimų prevencijai“, – sako V. Fiodorovas.

Pirmasis nepriklausomos Lietuvos generalinis prokuroras rinkimuose dalyvauja, siekdamas atstatyti teisingumą šalyje bei užtikrinti stabilumą. Jo teigimu, šiuo metu šalis susiduria su milžiniška teisėkūros, socialinio teisingumo problematika, tai lėmė visuomenės nusivylimą Lietuva.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!