- Reklama -
jhkjhk
“Baltic Block” plečia partnerių tinklą 

 

 

Viena didžiausių medienos drožlių padėklų gamintojų Europoje, Latvijos kompanija „Baltic Block“, pradeda bendradarbiavimą su pasauliniu daugkartinio naudojimo pakuočių sprendimų lyderiu – tarptautine padėklų ir konteinerių nuomos bendrove „Chep“. Prognozuojama, kad „Chep“ užsakymai ateityje gali sudaryti 20-25 proc. įmonės pagamintos ir eksportuotos produkcijos.

Suteikdama paslaugas savo klientams, bendrovė „Chep“ laikosi aukščiausių kokybės standartų kiekviename prekių tiekimo ir sandėliavimo etape, įskaitant sudėtinių blokelių kokybę.

„Baltic Block“ derybos su tarptautine padėklų ir konteinerių nuomos bendrove „Chep“ užtruko keletą metų, o aktyvus bendradarbiavimas prasidėjo šiemet. Ateityje tai gali lemti ne tik didesnius bendrovės gamybos pajėgumus, bet ir padėti išplėsti partnerių tinklą.

Padėklų blokų gamintoja „Baltic Block“ skiria išskirtinį dėmesį savo produktų kokybei. Bendrovėje kasmet atliekami specialūs bandymai tarptautinių standartų atitikimui.

Siekiant atitikti aukštus „Chep“ standartus, sudėtinių blokų kokybei buvo keliami dar griežtesni reikalavimai: jie turėjo atitikti minimalų reikalaujamą tankį, atsparumą vandens sugėrimui ir išbrinkimui bei praeiti vinių ištraukimo pajėgumo bandymus. Po sėkmingų bandymų Vokietijos laboratorijose, blokeliai buvo išsiųsti į „Chep“ Inovacijų centrą JAV galutiniam patikrinimui.

Sudėtinių padėklų blokų gamintoja „Baltic Block“ iki šiol daugiausiai dėmesio skyrė užsienio rinkoms ir produktų eksportui, tačiau toks bendradarbiavimas itin reikšmingas bendrovės plėtrai.

„Džiaugiamės, kad tarptautinė kompanija „Chep“ tapo mūsų klientu. Tobulindami kokybę pagal „Chep“ keliamus reikalavimus, smarkiai patobulėjome ir patys. Įgijome naujų vertingų žinių bei kompetencijų. Šis bendradarbiavimas vertingas visiems mūsų klientams ir partneriams bei didžiulis laimėjimas mums patiems“, – sakė Andis Šķēle, „Baltic Block“ vykdomasis direktorius.

Bendroves taip pat sieja panašūs verslo tikslai ir vertybės. Kokybė, aplinkos apsauga bei tvarumas yra prioritetiniai abiejų kompanijų veiklos rodikliai.

„Baltic Block“ didžiausią dėmesį skiria energijos efektyvumui, kasmet sutaupydama vis daugiau energijos. „Chep“ siekia sumažinti atliekų kiekį ir gamtos išteklių naudojimą, rūpindamasi dar efektyvesniu ir tvaresniu verslo valdymu.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!