- Reklama -
Dalia Grybauskaitė. Nuotr. iš lrp.lt

Lietuvos Respublikos Prezidento rinkimuose dalyvaujančią Dalią Grybauskaitę savo parašais parėmė 67 660 Lietuvos piliečių. Dalia Grybauskaitė – vienintelė pretendentė į kandidatus, registracijai Prezidento rinkimuose reikiamą parašų skaičių – 21 249 – surinkusi internete. Šiandien Dalios Grybauskaitės kandidatavimui Prezidento rinkimuose būtini piliečių palaikymo parašai pristatyti Vyriausiajai rinkimų komisijai.

”Dėkoju už palaikymą visiems Lietuvos žmonėms. Kiekvieno jūsų parašas – tikėjimo Lietuva patvirtinimas. Tai rodo, kad kvietimas susivienyti ir bendrai dirbti kuriant skaidrią, stiprią, sąžiningų žmonių galimybių Lietuvą – išgirstas. Jeigu tikėsime Lietuva ir veiksime išvien, mūsų valstybę ir toliau lydės sėkmė “, – dėkodama Lietuvos žmonėms pabrėžė Dalia Grybauskaitė.

Dalia Grybauskaitė dėkoja ne tik parašais ją parėmusiems Lietuvos žmonėms, bet ir aktyviai visoje Lietuvoje rinkimuose jai talkinantiems savanoriams.

Parašų surinkimas – tik pirmas žingsnis, siekiant Prezidento posto. Asmuo, surinkęs 20 tūkst. jį remiančių piliečių parašų ir pristatęs pareiškinius dokumentus Vyriausiajai rinkimų komisijai registruojamas kandidatu į Prezidento rinkimus.

Prezidento rinkimai vyks gegužės 11 dieną.

Pasak Dalios Grybauskaitės, pilietiškumas ir atsakomybė už savo valstybę prasideda nuo balsadėžės, todėl labai svarbu, kad kuo daugiau žmonių dalyvautų renkant šalies Prezidentą.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!