- Reklama -

A.Valinskas nubėgo guostis pas moterį, kurią buvo išvadinęs "prostitute". KK nuotr.

Per vieną televiziją anonsuota laida apie tariamai nuslėptus Prezidentės biografijos faktus nebuvo parodyta, nes televizija nusprendė, kad laida vienašališka ir reikia ją taisyti, t.y. reikia parodyti ir kitą nuomonę. O tos kitos nuomonės „ant greitųjų“ laidos rengėjai nepagavo, todėl laida buvo parodyta per konkurentų, susijusių su „Snoro“ savininkais ir piktų ant Prezidentės dėl nacionalizuoto „Snoro“ ir išnešto kudašiaus į Angliją, televiziją.

Bet ne apie tai noriu kalbėt. Na, pažiūrėjau tą „uždraustąją laidą“, ir nieko naujo nepamačiau. Tie „nauji“, „nuslėpti“ faktai – ta Zigmo Vaišvilos pademonstruota dokumentika – nieko naujo absoliučiai. Per Prezidento rinkimų kampaniją visi tie dokumentai apie Dalios Grybauskaitės biografinius faktus buvo paviešinti žiniasklaidoje, todėl nieko naujo šiuo aspektu čia nėra.

Net Vytautas Landsbergis, pamenu, tada apie tai pasakė: „Svarbu, ne kas buvo, o kuo tapo“. Ir viskas, diskusija tuo buvo baigta.

Tačiau įdomiausia šioje laidoje buvo ne tai. Ne Zigmas Vaišvila, kuris, kaip kalba jo aplinkos žmonės, pats gali pretenduoti į D.Grybauskaitės vietą po kelių metų, ir ne tai, kad Vaišvilos bičiulis yra toks Kliunka, kurio brolis turėjo atsisveikinti su GP ONKT departamento vyr.prokuroro postu, kai D.Grybauskaitė paskyrė generaliniu prokuroru Darių Valį, o tas ryte pradėjo matuoti įtartinų prokurorų blaivumą rytais su alkotesteriu, kas ir tapo Kliunkos atsisveikinimo su aukštomis pareigomis Generalinėje prokuratūroje priežastimi. Ne, šioje „uždraustoje“ laidoje didžiausia naujiena buvo tai, kad … „chamas“ guodėsi „prostitutei“. Atsimenate? „Jūs – chamas!“ „O jūs – prostitutė!“. Va tuo tai tikrai savo akimis negalėjau patikėt.

Todėl matant, kad „chamas“ gali šitaip žemai pulti – išvadinęs moterį „prostitute“, pas ją puola guostis (nes, matyt, vis dar laiko užantyje akmenį dėl išmetimo iš klubo „Vienas iš trijų“), tikrai nenustebsiu, jei vieną gražią dieną tas „chamas“ pasiguosti ir pas Prezidentę, ant kurios dabar pila visas savo asmeninių nuoskaudų paplavas, nubėgs. Kai kokie nors medžiotojų būrelio (kodiniu pavadinimu „Septyniolika medžioklės akimirkų“ – nes jų buvo septyniolika) vyrukai, dar prieš savivaldybių rinkimus strategavę ilgalaikę Prezidentės „patvarkymo“ per žiniasklaidą kampaniją (koks nors “chamas”: „patvarkysim mes tą bobą“, sukčiavimu kaltinamas vienas politikas dar tik mokėsi tada medžioklinį šautuvą prisitaikyt prie savo peties, o „rubikoniniai“ rikiavo Prezidentės juodinimo temas), kada nors ir jį patį atiduos žiniasklaidos vilkams.

Pafantazuokim: koks nors „chamas“ kokiam nors „Kombo“ klube rėkia: „Dėjau b… aš ant tos valdžios“, ir trenkia savo vyrišką pasididžiavimą į lėkštę. Va, čia tai būtų vaizdelis, ar ne?

Kieno dar asmeninės nuoskaudos kyšo šitoje laidoje? Lenda ausys ir vieno tokio išvaryto ministerio, vadinamojo „abonentinio prezidento“ (kuris irgi pretenduoja į D.Grybauskaitės vietą po kelių metų), kuris tikrai būtų „geras“ Prezidentas, nes būtų „dvigubas“. Įsivaizduokime, kaip koks nors ministeris kokiuose nors Anykščiuose ar Pilviškiuose susitinka su JAV ir Rusijos ambasadoriais ir … strateguoja kai ką. Čia irgi būtų geras vaizdelis, ar ne?

O šiaip, galima spėti, kad iki tol, kol Seime bus balsuojama dėl V.Uspaskich imuniteto, tokių ir panašių laidų apie Lietuvos Prezidentę tik daugės.

Anksčiau V.Uspaskich pats „varydavo“ ant Prezidentės, bet socdemai pareiškė: klausyk, koalicijos partneri, kaip mums bendrauti su Prezidente ir formuoti ministrų kabinetą, jeigu tu nuolat per žiniasklaidą ant Jos varai? „Nu, gerai…“

Ir Viktoras Uspaskich daugiau „nevaro“. Jis Prezidentę jau „myli“. Bet – toliau mes matome Viktorą vienoje laidoje sėdintį šalia Arūno Valinsko. „Čia ni aš, čia Valinskas – aš ni pri ko“.

Aišku, kad „ni pri ko“. Nei Uspaskich, nei oligarchas, nei „Snoro“ bėgliai, nei „abonentas“, nei „rubikonas“. Visi jie „ni pri ko“. Tik vienas negali perkirsti juodosios buhalterijos bylos gordijaus mazgo, kitam prokuratūroje tiksi uždelsto veikimo privedimo prie savižudybės bomba, tretiems “nuneštas” bankas “Snoras”, o ketvirtai grupei šilumos ūkio monopolija iš rankų baigiama išplėšt. Ir vis per tą Prezidentę – kad ją kur „chamai“!

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!