- Reklama -

Klanas, pamatęs savo silpną vietą – o būtent, jog vienus teismų sprendimus kone rėkte liepiama vykdyti, kai kalba eina apie Garliavos mergaitę, o dėl Preilos botelio Vyriausybė pasiūlė teismų sprendimų nevykdyti, staiga tarsi burtininkui mostelėjus lazdele, nusprendė, jog botelius vis tik reikia griauti – nes tada mergaitės gynėjai negalės sakyti, jog pati valstybė taiko dvejopus standartus.

Šiuo opiu klausimu rytoj Seime 10 valandą, sausio 6 dieną, rengiama spaudos konferencija. Kaip pažymėjo „Karštam komentarui“ UAB „Sabonio klubas ir partneriai“ atstovas, kai kalba tik pasisuka apie botelį – prikišama mergaitė, o kai kalbama apie mergaitę – iš karto pradedama kalbą nusukinėti prie botelio.

„Mūsų byloje sprendimai buvo perrašomi per dieną – buvo akivaizdu, jog dirba visa teisininkų armija“,- į KK informaciją, jog Kėdainių rajono apylinkės teismo sprendimas yra net 34 puslapių, surašytas gausiai cituojant EŽTT praktiką, pažymėjo įmonės atstovas.

„Kas ir kodėl klaidina visuomenę dėl botelio bylos“, spaudos konferencija Seime, 10 val. Dalyvaus Arvydas Sabonis, UAB „Sabonio klubas ir partneriai“ atstovai, Seimo nariai.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!