- Reklama -
Šiandien į Klonio gatvę vietovės apžiūrėti atvažiavo, kaip manoma, vidaus tarnybos pulko kariai. Gali būti, kad ruošiamasi Venckienės namo šturmui. A.Kasparavičiaus nuotr.
Klonio gatvėje šiandien užfiksuotas karinis automobilis, kuris atvažiavo prie Venckienės namo, apsisuko ir išvažiavo. KK nuotr.

Apie 13.40 val. Klonio gatvėje Garliavoje prie Venckų namų buvo atvažiavęs, kaip manoma, S.Madalovo vidaus tarnybos pulko karinis automobilis apžiūrėti vietovės. Paskui šį karinį automobilį atvažiavo kitas automobilis, kuriame, žmonių teigimu, sėdėjo moteris, panaši į antstolę S.Vaicekauskienę.

Gali būti, kad Drąsiaus Kedžio dukrelė bus prievarta paimta po S.Madalovo vidaus tarnybos pulko karių šturmo.

„Karštas komentaras“ paskambino vidaus reikalų ministrui R.Palaičiui ir paklausė, ką Garliavoje prie teisėjos Venckienės namo veikė S.Madalovo vidaus tarnybos pulko mašina  ir ar Venckienės namas bus šturmuojamas jau šiandien, tačiau R.Palaitis ta tema kalbėti atsisakė. “Tai pasakykit, ar šiandien bus šturmuojamas Venckienės namas?” – pakartotinai paklausė KK. Pasakęs, kad dabar vyksta pasitarimas, vidaus reikalų ministras R.Palaitis padėjo telefono ragelį.

Manoma, kad tai ir gali būti tas slaptas planas, kaip paimti ir L.Stankūnaitei perduoti mergaitę. Gali būti, kad vidaus tarnybos pulko kariai prieš ruošiantis šturmui atvažiavo apžiūrėti vietovės.

Pirmoji karinę mašiną per langą pamatė D.Kedžio dukrelė.

14.30 val. “Karšto komentaro” duomenimis, S.Madalovas VRM ministro R.Palaičio įsakymo dėl N.Venckienės namo šturmo dar negavęs.

Kaip manoma, gruodžio 30 d. galėjo vykti pasiruošimas: pavakary, kai išsiskirstė žmonės, atvažiavo neva techniniai darbuotojai ir, atrėmę kopėčias prie lango į mergaitės kambarį, beveik 4 valandas neva montavo  vaizdo kamerą.

Pagal CPK 764 str. 3 d., norint per prievartą įsiveržti į teisėjos N.Venckienės namus, antstolė S.Vaicekauskienė turi kreiptis į teismą dėl leidimo prievarta perimti vaiką.

15.10 val. Neigiama, kad į Klonio gatvę buvo pasiųsta vidaus tarnybos pulko mašina. “Gal tai kokia provokacija, gal ten kas nors persirengė kariškais rūbais ir tik prisidengė karinė mašina”, – svarstė S.Madalovo pulke.

16.30 val. “Karštas komentaras” aiškinasi, kokia mašina buvo atvykusi į Klonio gatvę. Teigiama, kad mašina pagal valstybinius  numerius – kariuomenės, pats automobilis – su švyturėliais.

Šaltinių duomenimis, kariuomenė šiuo metu tikrina, ar tikrai buvo paimta kariuomenės mašina ir kas ją paėmė, ar vidaus tarnybos automobilis buvo pridengtas kariuomenės numeriais.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!