- Reklama -
Dilgėlių arbata – tiems, kurie turi mažakraujystę
Dilgėlių arbata – tiems, kurie turi mažakraujystę

Dėl netinkamos mitybos anemija yra gana dažna šiuolaikinio žmogaus palydovė. Nors atrodo, kad maisto gausa ant mūsų stalo plati kaip kad niekada, tačiau reikalingas būtent geras maistas, o ne bet koks.

Žinoma, aprūpinti savo organizmą feritinu bei geležimi galima ne tik sudėtingais patiekalais, tikrai ne tik mėsa, kai kad daugelis galvoja, tačiau taip pat ir dilgėlėmis, kurios vadinamos geležies bei vitamino C lobynu.

Vitaminas C – geresniam geležies įsisavinimui

Pirmiausia ne visi žino, kad geležis bus kur kas geriau organizmo įsisavinimą tokiu atveju, kai bus vartojamas vitaminas c. Žinoma, geriausia ne piliulėmis, tačiau natūraliu maistu, kuris visapusiškai aprūpina mūsų organizmą. Dilgėlės ir yra vertinamos labai dėl to, kad jose yra ne tik geležies, tačiau ir to paties vitamino c. Tokiu atveju galima pasidžiaugti, jog pilnas kompleksas, kuris reikalingas Jūsų kūnui ir geresnei sveikatai – bus pasiekiamas be jokio vargo.

Tinkamas arbatos paruošimas

Dilgėlių arbatos yra unikalus vaistas, kuris ne tik papildo Jūsų organizmą geležimi, tačiau taip pat pasitarnauja ir kaip žmogus serga, kadangi arbata geba stiprinti imuninę sistemą. 

Žinoma, reikalinga tik gera arbata ir tuo pačiu tinkamas jos paruošimas, kuris gali garantuoti pačius geriausius rezultatus.

Reikia ne tik rasti pačios geriausios kokybės arbatas, tačiau taip pat ir jas tinkamai paruošti. Tokiu atveju svarbu, kad dilgėlių arbatos nebūtų užpilamos verdančiu vandeniu, kadangi taip sumažinamos jos veikliosios savybės. Taip pat kai kurie teigia, jog negalima papildomai gardinti medumi, kadangi tuomet arbata neveiks taip gerai kaip iki tol.

Džiovinta – geriausia alternatyva

Džiovintos dilgėlės arbatos yra geriausias pasirinkimas, kadangi tokiu būdu nėra nei kiek sumažinamos jos veikliosios savybės, kurios ir reikalingos žmogui. Jeigu jis bus verdama bei kitaip konservuojama, deja, naudos nebus tiek daug, o tai visada blogai. 

Ir nors ši arbata yra labai skani, tačiau geriausia, kai ji ne tik lepina skonio receptorius, tačiau taip pat ir džiugina kitomis gerosiomis savybėmis, kurios reikalingos Jūsų kūnui.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!