- Reklama -
Šaltas asfaltas yra puiki priemonė duobėms taisyti asfaltuotose gatvėse ar keliuose, kiemuose ir kitose vietose
Šaltas asfaltas yra puiki priemonė duobėms taisyti asfaltuotose gatvėse ar keliuose, kiemuose ir kitose vietose

Šaltas asfaltas yra puiki priemonė duobėms taisyti asfaltuotose gatvėse ar keliuose, kiemuose ir kitose vietose. Kai duobės skaudina visų nervus, kai pradedate kaltinti paviršių, laukti, kol jos taps nemaloniomis problemomis neverta, tačiau reikia nedelsiant imtis veiksmų, pavyzdžiui, pataisyti duobes šaltais asfalto lopais, kad ateityje nekiltų nepatogumų.

Kuomet galima naudoti šaltą asfaltą?

Šios mūsų klientams tiekiamos medžiagos kokybė yra labai aukšta. Šalto asfalto danga yra naudojama užpildyti įvairaus dydžio duobes keliuose, miestuose ir miestelių gatvėse. Asfalto reikia ir tada, kai daugiabučio kiemo įėjimas dėl duobių tampa netvarkingas, o kai automobilių stovėjimo aikštelės, sporto aikštelės ar vaikų žaidimo aikštelės atrodo tarsi pokariu subombarduotos, jums taip pat gali padėti šaltas asfaltas. 

Viename šalto asfalto maišelyje būna 25 kg šio mišinio. Tiek jo užtenka vieno kvadratinio metro pločio ir iki trijų centimetrų duobei užpilti. Tačiau turėkite omenyje, jog duobės būna įvairių formų, jų kraštai įprastai būna nevienodi, ir gylis nebūna vienodas, todėl, tankindami asfalto mišinį duobėje, jo galima sunaudoti žymiai daugiau nei įsivaizdavome. Todėl perkant šaltą asfaltą verta į tai atsižvelgti ir nešykštauti, nes nuo seno žinoma, jog šykštus moka du kartus.

Kai kiemas ar gatvė negali būti iškloti, nes mūsų ekonominė padėtis to neleidžia, neverta per daug liūdėti, nes net jei yra daugiau galimybių, situaciją galima pagerinti paprasčiausiai taisant duobes. Šauniausia šioje situacijoje yra ne tai, kad sutaupysite pinigų protingai elgdamiesi, bet tai, kad šaltas asfaltas gali būti klojamas ant duobių ištisus metus. Todėl net žiemą galite valdyti savo turtą ir jį atitinkamai tvarkyti, jei kieme netikėtai atsirado duobių. 

Pasak ekspertų, šaltas asfalto duobes galima išlyginti net ir esant žemai 26 laipsnių temperatūrai. Kaip ir bet kokiame darbe, taip ir lopant duobes, asfalto dangoms reikalingas atidumas ir kruopštumas. Prieš imantis kloti šaltą asfaltą, pirmiausiai reikia gerai išvalyti susidariusią duobę ar plyšį šluota arba aštriu šepečiu. Jei duobė pasitaikė gili, tada protingiausia pilti asfaltą penkių centimetrų sluoksniais, kas kartą užsandarinti supiltą masę. Kai duobė užpilta, virš jos šalto asfalto masė turėtų būti iškilusi bent per centimetrą.

Kur ir kaip galima pirkti šaltą asfaltą?

Visoje šalyje galima rasti milijonus vietų, kur galima įsigyti šalto asfalto. Šaltas asfaltas tikrai gali praversti. Kiekvienas pirkėjas nori jį įsigyti kuo pigiau už geriausią kainą. Vilniuje šaltas asfaltas parduodamas ir pristatomas visoje Lietuvoje. Verta pirkti internetu, nes duobių dažnai būna daug, todėl visų nesupakuosite į vieną maišą, o į automobilio bagažinę neįkišite. Perkant daug prekių, taikomos įvairios akcijos. Viskas, ką jums reikia padaryti, tai susisiekti su vadybininku ir susitarti dėl reikiamo prekių kiekio.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!