- Reklama -
Sėdmaišiai yra puiki alternatyva tradiciniams baldams, tokiems kaip kėdės
Sėdmaišiai yra puiki alternatyva tradiciniams baldams, tokiems kaip kėdės

Sėdmaišiai yra puiki alternatyva tradiciniams baldams, tokiems kaip kėdės. Jie yra patogūs, sukuria neformalią ir patogią aplinką, o įvairias spalvas ir dizainus galite pasirinkti, kad atitiktų patalpų aplinką ar aktyvią erdvę. Sėdmaišiai yra puikus pasirinkimas šeimoms, nes tinka vaikams ir suaugusiems, todėl yra plačiai naudojami laisvalaikiui, gimtadieniams ar draugų susibūrimams. Sėdmaišiai taip pat yra labai populiarūs biuruose, mokyklose/universitetuose, nes sukuria atmosferą, tinkamą atsipalaiduoti, bendrauti ir dalytis idėjomis, yra lengvai prižiūrimi ir transportuojami nesukeliant papildomų rūpesčių.

Sėdmaišiai yra labai populiarūs baldai visame pasaulyje. Tai universalus, praktiškas ir stilingas produktas, tinkantis jūsų namams, pritaikomas terasoje, restorane (kavinėje) ir biure. Atsitiktinai išsiliejo gėrimas, sėdmaišį sutepė augintinio letenos, išsiliejo riebalai, ar staiga lauke pradėjo lyti? Anksčiau ar vėliau teks susidurti su problema, kaip išvalyti sėdmaišius. Čia yra svarbiausi sėdmaišių priežiūros ir valymo patarimai!

Kaip išvalyti dėmes, kurios netikėtai atsirado ant sėdmaišio?

Svarbiausias patarimas – neatidėlioti ir išvalyti dėmes iš karto jas radus, nes išvalyti senas dėmes yra daug sunkiau. Valymui rekomenduojama naudoti šlapią kempinę ir bendrą valiklį (geriausia skystą muilą). Valymo metu sukamaisiais judesiais nuvalykite dėmę. Kai dėmė išnyks, dar kartą nuplaukite norimą vietą vandeniu ir nuvalykite vandens perteklių. Nenaudokite valiklių, kuriuose yra baliklio ir stiprių cheminių medžiagų, nes audinys gali balti. Tokiu atveju rezultatas atrodys blogesnis nei anksčiau. Jei nesate tikri dėl ploviklio poveikio, pirmiausia nuvalykite audinį mažiau pastebimoje sėdmaišio dalyje, kad įsitikintumėte, jog produktas vizualiai nepaveikia medžiagos.

Atkreipkite dėmesį! Kempinė ar audinys neturėtų būti šiurkštus, kai kurie audiniai, tokie kaip PARADISE ar DONAU, yra jautresni abrazyviniam poveikiui!

Jei norisi išvalyti visą sėdmaišį, kaip taisyklingai tai padaryti?

Taip pat gali būti, kad sėdynės krepšys po ilgalaikio naudojimo tampa nešvarus, todėl reikia nuvalyti ne vieną dėmę, o visą sėdmaišį. Tokiu atveju, sėdynės kišenei, apvaklalui ar kitoms sėdmaišio dalims valyti rekomenduojama naudoti šlapio valymo siurblį. 

Prietaiso veikimo principas yra labai paprastas: purškite vandenį ir ploviklį ant paviršiaus ir ištraukite vandenį iš pluošto kartu su nešvarumais. Šis metodas yra saugus ir praktiškas, gali išlaikyti bendrąją švarą sėdynės maišo ir sėdmaišio audiniams, tokiems kaip aksomas ir šenilis. 

Audinių skalbimas automatinėje skalbyklėje taikytinas tik MIDI ir MINI sėdmaišiams, taip pat pufams bei gultams. Šie sėdmaišiai turi atskirus vidinius maišus su granulėms. Audiniai gali būti skalbiami ne aukštesnėje, nei 30 °C  temperatūroje. Griežtai draudžiama audinius džiovinti automatinėje džiovyklėje, nes galite pažeisti vidinę audinio plėvelę, kuri apsaugo sėdmaišį nuo peršlapimo. Taip pat nenaudokite ypač agresyvių cheminių priemonių, kurios gali pakenkti audiniui ar sumažinti jo atsparumą trinčiai, saulei bei kitiems veiksniams.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!