- Reklama -
 Šis stebuklingas vanduo padeda mūsų odai išlikti švariai ir padrėkintai, nuvalo visus nešvarumus ir ja rūpinasi
Šis stebuklingas vanduo padeda mūsų odai išlikti švariai ir padrėkintai, nuvalo visus nešvarumus ir ja rūpinasi

Dauguma moterų ieško idealios makiažo kosmetikos. Produktas, kuris nedirgina odos, jos netraukia ir yra geriausias pasirinkimas. Šiuo atveju galimas sprendimas yra micelinis vanduo, galintis efektyviai pakeisti veido valymo priemones, veido tonikus ar makiažo valiklius. 

O kas yra tas micelinis vanduo? Ką verta apie jį žinoti?

Daugumai merginų ir moterų nereikia pristatinėti šio produkto, nes jis yra pamėgtas jau prieš daugybę metų. Šis stebuklingas vanduo padeda mūsų odai išlikti švariai ir padrėkintai, nuvalo visus nešvarumus ir ja rūpinasi. Micelinio vandens pavadinimas kilęs iš smulkių jame esančių elementų-micelių. Micelės yra hidrofilinių (vandenį sugeriančių) ir hidrofobinių (vandenį atstumiančių ir riebalų nusiurbiančių) dalelių derinys. Dėl šių dalelių savybių micelinis vanduo gali puikiai apdoroti veido kosmetiką: makiažo pagrindą, tušą ir kitus nešvarumus, kurie per dieną prilimpa prie veido odos. Tačiau ne vien dėl šio fakto micelinis vanduo yra ypatinga priemonė. Šis faktas nepaverstų micelinio vandens išskirtine priemone, jei ne jo švelnumas ir lengvumas, su kuriuo jis pašalina nešvarumus nuo veido odos. Dėl šitos priežasties, pasak kosmetikos ir higienos prekių specialistų, micelinis vanduo yra tinkamas bet kokiam veido odos tipui ir ypač rekomenduojamas jautrios ir sausos veido odos savininkėms. Taip pat reikėtų akcentuoti tai, kad micelinis vanduo nepalieka ant odos lipnaus sluoksnio, taigi po jo panaudojimo, odos nebūtina plauti vandeniu. Kokybiško micelinio vandens sudėtyje nerasime jokių potencialiai odą dirginančių medžiagų: alkoholio, kvapiųjų medžiagų, dažiklių, SLS junginių.

Panaudojus micelinį vandenį, veido oda yra švari ir švelni. Visa tai yra todėl, kad micelinis vanduo sujungia valomus, maitinančius ir gaivinančius bruožus. Micelinis vanduo gali sėkmingai pakeisti veido valiklius ar tonikus, nes turi šių dviejų kosmetikos priemonių funkcijas. Micelinis vanduo tinka žmonėms, norintiems greitai ir efektyviai pašalinti makiažą, pašalinti įvairius nešvarumus nuo odos ir tuo pačiu drėkinti odą.

O kokia šio stebuklingo vandens paskirtis?

Miceliniame vandenyje gausu įvairių veikliųjų medžiagų, todėl jo poveikis yra efektyvesnis. Dažniausiai pasitaiko hialurono rūgštis, kuri sulaiko drėgmę epidermyje, o d-pantenolis turi raminamąjį poveikį. Taip pat miceliniame vandenyje yra augalų ekstraktų, kurie yra skirti pagerinti odos išvaizdą ir suteikti jai gaivumo ir švelnumo. Todėl, pasak kosmetikos ir higienos produktų ekspertų, micelinis vanduo gali būti naudojamas įvairiems tikslams: ryte veido odai suaktyvinti, odai valyti, tonizuoti ir makiažui šalinti.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!