- Reklama -
Gėlių glėbys - kiekvienai porai tinkantis variantas
Gėlių glėbys – kiekvienai porai tinkantis variantas

Neseniai susižadėję draugai pakvietė paminėti ypatingą įvykį? Nėra dvejonės, dalintis džiaugsmu – smagu, tačiau neretai toks kvietimas palieka daug klausimų. Ypač daug diskusijų kelia apmąstymai, kaip pasveikinti įsimylėjėlius ir apskritai ar reikėtų dairytis specifinės dovanos. Norėtumėme jums papasakoti kokios šiandien yra vyraujančios sužadėtuvių sveikinimų tendencijos ir kelios subtilios idėjos jums.

Ar reikia dairytis dovanos?

Kai kuriose šalyse sužadėtuvių vakarėliai – visiškai natūralus reiškinys. Čia būsimi jaunieji kelia fiestą, o svečiams, būna, net pateikiamas norų sąrašas. Graži tradicija pamažu atkeliauja į Lietuvą, vienintelis skirtumas – tokio tipo šventės gairės nėra susiformavusios, tad tiek patiems organizatoriams, tiek svečiams kyla dvejonių.

Geriausia dalis ta, jog šiuo atveju daug vietos paliekama pačių sužadėtinių ir draugų improvizacijoms bei eksperimentams. Švenčių organizatoriai pastebi, kad svarbios datos paminėjimas stipriai priklauso nuo poros įsitikinimų, stiliaus, pomėgių. Bet kokiu atveju, eiti tuščiomis – nemandagu. Tad galbūt galima pasiskolinti kelias idėjas iš šalių, kuriose sužadėtuvių vakarėlis – įprasta tradicija.

Pagrindinė taisyklė čia – dovanos neturi būti per brangios, banalios. Ką tuomet įteikti? Pasirinkimai turėtų būti labiau simboliniai, gal net sentimentalūs.

4 subtilios dovanų idėjos

Tenka pripažinti, subtili smulkmena kartais yra didesnis iššūkis nei prabangus daiktas arba įprasta pramoga. Švenčių organizatoriai dalinasi 4-iomis simbolinių dovanų idėjomis, kurios būsimų jaunųjų atmintyje įstrigs ilgam.

1) Glėbys gėlių

Kone greičiausias ir lengviausias sprendimas – gėlių glėbys. Galima sakyti, jog tai universalus, kiekvienai porai tinkantis variantas. Beje, daugelis gėlių žiedų turi simbolines reikšmes. Tokiu būdu paprasta būsimai šeimai simboliškai palinkėti meilės, šilumos, jaukumo ir aistros.

Norite didesnės staigmenos? Užsakykite puokštę internetu, o kurjeris ją pristatys tiesiai į namus. Verta pridėti mielą raštelį. Šiandien gėlės Kaune, Vilniuje, pajūryje ir kituose Lietuvos miestuose pristatomos dar tą pačią dieną. Įdomu sužinoti daugiau? Pasižvalgykite čia: https://www.pasauliogeles.lt/geliu-pristatymas-kaune.

2) Porai simboliškas renginys

Draugai susipažino per žymios dainininkės koncertą? Šauni mintis priminti jiems tai bilietu į artimiausią atlikėjos pasirodymą. O galbūt radote spektaklį, kuris buvo vienas dingsčių pirmiesiems draugų pasimatymams? Tikėtina, kad nuėjus į tokį renginį dar kartą, šis įgis naują prasmę. Kitaip tariant, verta paieškoti įsimylėjėliams svarbių pramogų.

3) Sentimentalios smulkmenos

Ilgus metus trunkanti draugystė reiškia daug bendrų prisiminimų, įsimintinų akimirkų, pokalbių. Rekomenduojama apgalvoti svarbias istorijas ir šias susieti su dovana. Galbūt kažkur archyvuose rastumėte pirmąją poros nuotrauką kartu, o gal pamenate smagią istoriją? Visa tai galima susieti, įrėminti, užrašyti.

4) Lėšų paaukojimas porai svarbioje srityje

Pamažu plinta tendencija vietoje perkamo daikto prisidėti prie sužadėtinių palaikomos idėjos. Tiek per sužadėtuves, tiek per vestuves paprašoma paaukoti gyvūnų prieglaudoms, su klimato tarša kovojančioms organizacijoms ir kitoms reikšmingoms iniciatyvoms. Nesulaukėte tokio pageidavimo? Galite paklausti patys – galbūt tai bus gražios vakarėlio idėjos pradžia.

Neeilinė proga ne už kalnų? Atminkite, išskirtinė turi būti ir dovana. Nereikia persistengti, bet svarbu pasistengti – paieškoti mielų simbolių, prisiminti smagius nutikimus, svarbias istorijas, datas, palaikomas idėjas. Gerai pagalvojus, juk visa sukasi apie gražų dėmesį detalėms ir meilę!

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!