- Reklama -
Biorevitalizacija - odos atgaivinimo būdas, kuris pagrįstas odos drėkinimo principu
Biorevitalizacija – odos atgaivinimo būdas, kuris pagrįstas odos drėkinimo principu

Bėgant metams, galima labiau pastebėti, kad tam tikri veido bruožai pradeda po truputį keistis. Ir tikrai nėra dėl ko stebėtis, nes kuo mūsų kūnas labiau sensta, tuo jam tampa sudėtingiau pačiam pasigaminti natūralios hialurono rūgšties. Tam, kad gana ankstyvame amžiuje nereikėtų vargti su veido raukšlelėmis arba suglebusia oda – galima pasirinkti vieną iš grožio procedūrų, kuri daro stebuklus! 

Ką reikėtų žinoti apie procedūrą?

Biorevitalizacija yra odos atgaivinimo būdas, kuris pagrįstas odos drėkinimo principu. Šios procedūros pagalba, veido oda tampa vėl elastinga ir skaisčiai žvilganti. Šį veido odos gydymo būdą galima laikyti jauninančiu, nes jos metu yra naudojama hialurono rūgštis, kuri yra lyg jaunystės eliksyras. 

Biorevitalizacija yra taikoma visoms veido ir dekolte sritims, todėl nekils jokių bėdų, jeigu norėsite patobulinti tik tam tikrą veido zoną. Hialurono rūgštis yra laikoma labai svarbia odos jungiamojo audinio dalimi, kuri padeda palaikyti drėgmę. Senstant veido odai, netenkama ir hialurono rūgšties, todėl norint ją susigrąžinti tenka pasitelkti biorevitalizacijos procedūrą. Tiesa, yra ir kita panaši grožio procedūra, kuri turi kitą pavadinimą, tačiau jos tikslas – toks pats. Hialurono rūgšties injekcijos padeda atgaivinti suglebusią odą, o ieškant kokybiškos procedūros, ją galite rasti svetainėje grožioakademija.lt

Kaip žinoti, ar procedūra skirta būtent man bei ką reikia žinoti prieš?

Biorevitalizacijos procedūra yra skirta tiems žmonėms, kurie skundžiasi sausa, mažai elastinga oda, nuolat patiriate stresą, o jį galima pastebėti ir jūsų fiziškai pasikeitusioje veido odoje. Taip pat turite pilką ir saulės pažeistą odą. Net jeigu ir norite profilaktiškai pasirūpinti savo veido oda, kurioje dar nepasireiškė pirmieji senėjimo požymiai – ši procedūra yra skirta jums. Jeigu nedrįstate, tačiau norite šios grožio procedūros – baimintis išties nėra ko, o kompetentingi specialistai, kuriuos galite rasti https://grozioakademija.lt/paslauga/biorevitalizacija, jums patars ir suteiks visus atsakymus į jums rūpimus klausimus. 

Kažko specialaus žinoti prieš biorevitalizacijos procedūra nereikia, nes ji nereikalauja jokio ypatingo pasiruošimo. Reikėtų žinoti tik tai, kad prieš procedūrą rekomenduojama nesikaitinti saulėje ir nevartoti medikamentų, kurie gali turėti įtakos procedūros metu (jeigu vartojate vaistus – įspėkite specialistą). 

Kaip atliekama procedūra?

Procedūros eiga prasideda nuo to, jog į jūsų veido odos arba dekolte zonas, plona adatėle yra suleidžiamas nedidelis (1ml) itin didelės koncentracijos (10-20mg/ml) hialurono rūgšties. Šis preparatas užpildo tarpus tarp kolageno skaidulų, o tai reiškia, kad prasideda jūsų odos drėkinimas. Šio drėkinimo dėka, stimuliuojama kolageno sintezė, o taip formuojasi naujos odos skaidulos. Procedūra trunka nuo 30 iki 60 minučių, todėl tai labai nesugaiš jūsų brangaus laiko. Vien po pirmos procedūros galite pastebėti atsigavusios ir atsinaujinusios veido odos patrauklumą! 

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!