Į ką atsižvelgti, keičiant telefono ekraną?

0
134
- Reklama -

Beveik kiekvienas iš mūsų yra susidūręs su tokiomis nemaloniomis situacijomis, kaip įvairūs mobilaus telefono gedimai. Nepaisant to, kad ekranų apsaugos technologijos kasmet tobulėja, statistika rodo, kad skilę ar įtrūkę stikliukai vis dar išlieka viena iš dažniausių šių prietaisų gedimo priežasčių.

Nors tokie nemalonumai kartais tikrai neišvengiami ir netikėti, vis dėlto pasiruoškite keliauti į telefonų taisyklą.

Punktai, į kuriuos reikia atsižvelgti, renkantis taisyklą, kai jums reikalingas telefono stikliuko keitimas:

  •         specializacija ir meistrų patirtis. Labai svarbu sužinoti meistrų kompetenciją, nes tik nuo to priklausys, ar jie gebės tinkamai pakeisti ekraną. Skirtingų modelių telefonams gali skirtis ir taisymo pobūdis. Ne visi meistrai turi patirties dirbant su skirtingais prietaisais. Paprastai oficialiose taisyklose tokių neaiškumų neturėtų kilti, nes ten rasite tik profesionalius darbuotojus.
  •         atsarginių dalių kokybė. Įsitikinkite, kad naujai pakeistas ekranas bus originalus ir kokybiškas. Priešingu atveju gali labai suprastėti telefono vaizdo kokybė. Taip pat nekokybiškas ekranas gali labai greitai ir vėl suskilti dėl menkiausios žalos. Jeigu matote, kad ekranas po pakeitimo mirga arba atrodo nelygus – greičiausiai meistras panaudojo padirbtą atsarginę dalį.
  •         pakeitimo kaina. Kartais pasitaiko tokių telefono modelių, kada stikliuko keitimas būna netikslingas, nes kainuoja brangiau už patį prietaisą. Be to, verta pasiteirauti bent kelių skirtingų meistrų, kokią konkrečiai jums ekrano keitimo kainą jie gali pasiūlyti ir taip išsirinkti sau priimtiniausią.
  •         darbo atlikimo laikas. Sužinokite, ar jūsų pasirinktoje taisykloje šiuo metu labai didelis užimtumas. Kai kurie meistrai gali pakeisti telefono ekraną per kelias valandas, bet kartais tenka palaukti eilėje ir iki savaitės. Kartais pasitaiko ir tokių atvejų, kai tenka laukti, kol meistrai atsisiųs iš užsienio atsargines dalis, jeigu neturi jų vietoje.
  •         garantija. Oficialiose telefonų taisyklose paprastai meistrai visada suteiks tam tikrą savo darbų atlikimo garantiją. Tuomet jūs galėsite jaustis ramiau.

·         pasirinktos remonto vietos reputacija. Nepamirškite paskaityti skirtingų taisyklų klientų atsiliepimų bei išsiaiškinkite, kiek metų įmonė jau gyvuoja. Šie du aspektai kuo puikiausiai leis susidaryti jums nuomonę apie taisyklos reputaciją.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!