- Reklama -

Nusipirkote patį naujausią iPhone telefoną ir iš karto komplektacijoje pasigedote įkroviklio?

Verta žinoti, kad patys naujausi iPhone jau nebėra pardavinėjami kartu su maitinimo adapteriais. Pradedant iPhone 12, 13 ir baigiant 14 modeliu, „Apple“ nebededa jų į komplektacijos dėžutes. Tokiu būdu yra sumažinamas pakuočių atliekų kiekis. Be adapterio šios dėžutės tiesiog būna mažesnės.

Pačiuose naujausiuose iPhone telefonuose yra „MagSafe“ magnetinis įkrovimo palaikymas. Tai suteikia naują bei greitą telefono įkrovimo būdą. Tačiau vartotojai dažnai pasigenda įprasto įkroviklio. Tokiu atveju jie gali atskirai įsigyti iPhone USB – C kroviklį.

Kviečiame plačiau susipažinti su iPhone 12, 13 ar 14 įkrovimu ir su priedais, kurių jums gali prireikti papildomai.

Kas įeina į iPhone 14 komplektaciją?

  •         iPhone 14 išmanusis telefonas su iOS 16;
  •         iPhone USB C pakrovėjas (komplektacijoje rasite tik jo laidą, be adapterio);
  •         įrenginio dokumentai, instrukcija.

Ar galima atskirai įsigyti iPhone 14 priedus?

Tie, kas savo namuose iš seniau neturi „Apple“ įkrovikliams skirto adapterio, tikrai žino, kad iPhone USB C pakrovėjas gali būti parduodamas ir atskirai – specializuotuose parduotuvėse. Esant reikalui tokiose vietose galima įsigyti ne tik adapterį, bet ir laidą, jeigu savąjį pametėte ar netyčia sugadinote.

Taip pat verta žinoti, jog patys naujausi iPhone telefonai parduodami ir be „EarPod“ ausinių. Norėdami klausytis muzikos ar „podkastų“ – turėsite turėti arba atskirai nusipirkti savo ausines. „Apple“ siūlo įsigyti belaides „AirPods“ arba „AirPods Pro“ ausines, tačiau galite pritaikyti ir bet kurias kitokias.

Kaip pakrauti savo iPhone 14 telefoną?

„Apple“ produkcija vis dar nėra pilnai perėjusi prie USB-C krovimo, kuris paprastai užtikrina žymiai greitesnį prietaiso įkrovimo greitį. iPhone 14 vis dar turi tipišką „Lightning“ įkrovimo prievadą. Tai reiškia, kad šio telefono pakrovimui galite naudoti laidą ir tradicinį USB-C sieninį adapterį. Naudodami laidą, taip pat galite savo telefoną prijungti prie kitų įrenginių.

Vis dėlto technologijoms nestovint vietoje, „Apple“ savo vartotojams siūlo žymiai šiuolaikiškesnį bei greitesnį iPhne 14 įkrovimą. Tai belaidė „MagSafe“ technologija. Tereikia užfiksuoti specialius akumuliatoriaus blokus prie galinės telefono pusės ir specialių magnetų pagalba telefonas pasikraus itin greitai. Be to tokio krovimo metu galima patogiai toliau naudotis savo išmaniuoju telefonu.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!