- Reklama -

Kremai veido odai praverčia tiek vyrams, tiek moterims. Pavyzdžiui, nustatyta, jog moterų veido oda yra plonesnė, nes jai trūksta kai kurių medžiagų, todėl ja reikia nuolat rūpintis, o vyrų veido oda kenčia dėl nuolatinio skutimosi, dėl ko praranda drėgmę ir išskiria daugiau riebalų. Norint to išvengti pravartu naudoti kremus, kad oda neprarastų savo grožio. Kosmetikos pramonė šiuo metu išgyvena išskirtinį pakilimą. Atsiranda daug naujų kosmetinių kremų. Garsiausi tarp jų yra taip vadinami AA, BB, CC, DD ir EE tipų veido kremai.

Kokiais atvejais labiausiai tinka BB rūšies veido odos kremas?

BB rūšies veido kremas padeda ne tik prižiūrėti odą, bet ir atlieka kai kurių odos trūkumų korekcijos paskirtį. Šio tipo kremas padeda suvienodinti bendrą odos spalvą ir iš jos sekančius atspalvius, jis odai suteikia aksominį švelnumą. Deja, jeigu jūsų veido oda yra riebi ir turi išbėrimų, šio tipo kremas nelabai jums padės, nes jis pats yra skirtas odai suteikti lengvą spindesį. Todėl po jo sąlyčio su riebalinių liaukų išskyromis veido oda gali žvilgėti tarsi veidrodis.

Kita vertus, šis kremas turi ne tik drėkinamųjų, bet ir antiseptinių komponentų, kurie yra skirti tam, kad oda iš vidaus netaptų jautri ir išsausėjusi. Šio tipo kremas ne tik nedžiovina odos, bet ir leidžia jai sukurti natūralumu pasižymintį makiažą. Be to, jis veido odą apsaugo ir nuo kenksmingo saulės poveikio.

Ką gero veido odai duoda CC kategorijos kremai?

Šio tipo kremai padeda šalinti tokius išorinius odos trūkumus, kaip išbėrimai, strazdanos, odos spalvos toniniai nelygumai, pigmentinės dėmes, kapiliarinių kraujagyslių tinklą ir pan. Su šiuo kremu kuo puikiausiai galima užmaskuoti po akimis atsiradusius tamsius ratilus, kadangi jis atlieka ir esamų trūkumų maskuotę. Be to, šis kremas suteikia odai saikingo spindesio ir pasitarnauja kaip veidą skaistinanti priemonė. Pagrindinė veido kremo paskirtis – drėkinti veido odą ir atlikti jos išlyginimo efektą. Kita vertus, šis kremas odos priežiūros savybių turi mažiau nei BB kategorijos kremas.

- Reklama -