- Reklama -
Apsaugoti telefoną nuo pažeidimų net ir nenaudojant dėklo tikrai galima
Apsaugoti telefoną nuo pažeidimų net ir nenaudojant dėklo tikrai galima

Suprantama, kad kai kurie telefonų savininkai nekenčia apsauginių dėklų. Telefonų gamintojai stengiasi sukurti unikalius ir patrauklius dizainus, kuriuos tikrai ne kiekvienas nori paslėpti po storais odiniais dėklais.

Apsaugoti telefoną nuo pažeidimų net ir nenaudojant dėklo tikrai galima, tačiau tam reikės šiek tiek pakeisti savo įpročius. Kviečiame susipažinti su penkiais patarimais, padedančiais išlaikyti puikią telefono būklę. 

Pagalvokite prieš imant telefoną į rankas

Ar pamenate, kaip atsargiai pirmosiomis dienomis po įsigijimo telefoną imdavote į rankas? Tuo laikotarpiu visada gerai pagalvojate prieš imdami telefoną, jeigu rankos yra šlapios, nešvarios, arba užimtos.

Jeigu šį įprotį išsaugotumėte visam laikui, nustebtumėte, kaip puikiai jūsų telefonas atrodytų net ir po poros metų naudojimo. Įprotis griebti telefoną nesijaudinant dėl jo saugumo yra trumpiausias kelias į jo sudaužymą. Atminkite, kad pakanka vieno neatsargaus mosto, kad telefonas būtų neberemontuojamas.

Būkite atsargūs šalia kietų paviršių

Kol vieniems telefonas nedūžta iš antro aukšto, kartais pakanka nelaimingo nusileidimo iš kelių centimetrų aukščio, kad ekrano apsauginis stiklas skiltų.

Taip pat reikėtų būti atsargiems prieš padedant telefoną ant stalo, kėdės, žemės. Nemažai išmaniųjų telefonų yra apgaubti poliruoto aliuminiu ar stiklu. Jeigu prietaisą stumdysite ant akmeninių paviršių arba dulkėtų stalviršių, netrukus pastebėsite bjaurius įbrėžimus.

Jeigu jums telefono po ranka nereikia, tai tebūnie jis kišenėje arba krepšyje. Kuo dažniau jį laikysite ištraukę, tuo didesnė tikimybė jį apgadinti.

Naudokite grūdintą stiklą

Jeigu jus labiausiai baido dėklo sukuriama išvaizda, tai žinokite, jog papildomas grūdintas stiklas yra beveik nepastebimas.

Anksčiau, kai telefonai retai turėjo įbrėžimams atsparius stiklus, ant ekranų vartotojai klijuodavo apsaugines plėveles. Šiomis dienomis, kai ekranų stiklai yra brangūs ir atsparūs įbrėžimams, grūdintas stiklas tapo labai populiari apsauga. Jeigu priklijuotas tinkamai, smūgio metu skyla jis, o ne tikrasis stiklas. Tokiu atveju belieka tik pakeisti kelis eurus kainuojantį apsauginį stikliuką ir toliau naudotis tvarkingu prietaisu!

Apsauginį stiklą savo telefonui galite įsigyti internetinėje parduotuvėje https://www.tavotel.lt/. Tiesiog užeikite, pasirinkite savo telefono modelį, ir ekrane pasirodys prekės, tinkančios būtent jūsų prietaisui!

Pasidėkite telefoną į saugią vietą judrios veiklos metu

Nuolat fizinį darbą dirbantys arba sportu užsiiminėjantys asmenys neturėtų telefono laikyti kišenėje. Nuolat judant ir lankstantis kyla tik laiko klausimas, kada telefonas iškris ant žemės.

Įsigykite užrišamą maišelį telefonui. Jį galite prisitvirtinti prie dviračio vairo, prie rūbų. Tinkamai pritvirtintą apsauginį maišelį pamesti sunku, o telefonas iš jo tikrai neiškris.

Telefoną galite sugadinti ir kitais būdais

Dėklas nėra telefono vaistas nuo visų ligų. Taip, jis turėtų apsaugoti nuo smūgių pažeidimų, tačiau reikia būti atsargiems ir kitais atvejais. Pavyzdžiui, nešvari įkroviklio jungtis gali sukelti elektros gedimus, vanduo taip pat yra didelis telefonų priešas, nereikėtų telefono naudoti lauke speigų metu, venkite tiesioginių saulės spindulių karštomis vasaros dienomis. Telefono saugumas priklauso tik nuo jūsų!

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!