- Reklama -
Planuojantiems madingai atnaujinti namus, patogiu ir platų asortimentą siūlančiu pasirinkimu gali tapti klasikiniai baldai internetu
Planuojantiems madingai atnaujinti namus, patogiu ir platų asortimentą siūlančiu pasirinkimu gali tapti klasikiniai baldai internetu

Šiuolaikinis interjero dizainas pasižymi stilių įvairove. Nuo modernaus iki klasikinio, nuo minimalistinio iki industrinio. Pasirinkti vieną stilių ir vadovaujantis juo įrengti namus – sudėtinga. Dažnai jaučiame estetinę trauką net keletui skirtingų stilių, kurių elementus norėtume pritaikyti namuose. Dabar tai įmanoma: šiuolaikinis dizainas vengia griežtų normų ir skatina pačių įvairiausių stilių derinimą tarpusavyje. Taip siekiama atrasti kūrybiškumą, laisvę ir akiai patrauklius derinius, o jūs, derindami mėgstamiausius interjero elementus tarpusavyje, išgausite niekur nematytą namų interjerą. Planuojantiems madingai atnaujinti namus, patogiu ir platų asortimentą siūlančiu pasirinkimu gali tapti klasikiniai baldai internetu, tačiau pirmiausia vertėtų susipažinti su naudingais dizaino derinimo patarimais.

Klasikinio stiliaus įkvėpimas

Sėkmingas skirtingų dizaino tendencijų derinimas – tikras menas, tad pradedančiajam stiliaus mėgėjui tai gali būti sunki užduotis. Puikių pradmenų dizaino atžvilgiu galite pasisemti iš klasikinio stiliaus. Šiam stiliui būdingi akcentai gali būti lengvai pritaikomi prie kitų dizaino subtilybių, todėl siūlome susipažinti su ryškiausiais klasikos bruožais:

  • Elegantiškai atrodantys baldų apmušalai;

  • Antikos įkvėpti, didingi ir masyvūs baldai;

  • Šviesūs ir pasteliniai atspalviai;

  • Ryškių ir tamsių spalvų derinimas;

  • Prabangūs, mediniai, geometrinėmis figūromis raižyti baldai.

Pagal šiuos patarimus galite lengvai derinti klasikinius minkštus baldus ir įvairius kitus stilius. Idėjų baldams galite pasisemti greitai ir patogiai, nepalikdami namų. Klasikiniai baldai internetu, interjero dekoras ir aksesuarai – platų asortimentą rasti ir su juo plačiau susipažinti galite paspaudę šią nuorodą: https://www.amerikietiskibaldai.lt/c/svetaines-baldai/klasikiniai-minksti-baldai/. Šie baldai pristatomi visoje Lietuvoje, tad tereikia išsirinkti!

Balanso taisyklė

Interjere, kaip ir gyvenime, svarbu balansas. Siekiant išbaigto namų dizaino, skirtingi stiliai ar akcentai neturėtų tarpusavyje kovoti, svarbiau, kad jie papildytų vienas kitą. Todėl yra siūloma vadovautis 80 ir 20 % taisykle, kuri siūlo vieno stiliaus dominavimą, papildant jį kitu. Pagrindinis interjero stilius turėtų aprėpti:

  • būsto apdailą;

  • apšvietimą;

  • spalvinę gamą;

  • pagrindinius namų baldus.

Rekomenduojama, kad antrasis jūsų pasirinktas stilius papildytų interjerą įvairiomis dekoracijomis. Žinoma, ši taisyklė nėra itin griežta, dizaino tendencijos vis laisvėja ir stiliai tampa vis labiau persipynę tarpusavyje. Kita vertus, dizaino pradedantiesiems ši taisyklė gali būti labai pravarti ir padėti nepasiklysti plačiame interjero stilių lauke.

Idėjų žaismas

Klasikiniai baldai internetu, namų dekoras ar puošmenos turėtų būti pasirenkami pagal asmeninius pomėgius, tačiau verta pažvelgti ir į dizainerių pasiūlymus. Interjero specialistai skatina atsigręžti į šiuos populiarius derinius:

  • Klasikinis ir kaimiškas stilius;

  • Modernios ir šiuolaikinės klasikos mišinys;

  • Eklektiškas ir klasikinis stilius.

Susipažinę su šių stilių deriniais bei svarbiausiais akcentais žinosite, ką galite pritaikyti savo namuose. Novatoriški ir tik jūsų būste randami dizaino deriniai puikiai atspindės jus ir jūsų namų dvasią bei sukurs vienetinį, įsimintiną stilių.

Įneškite į savo namus naujų vėjų ir drąsiai bandykite atrasti tik jums tinkamą namų dizainą, rezultatai tikrai jus pradžiugins. Rinkitės iš plataus asortimento, kuris yra patogiai pasiekiamas nuotoliniu būdu, juk klasikiniai baldai internetu gali būti išsirenkami tiesiog sėdint savo namų svetainėje! Būkite praktiški, rinkitės patogų apsipirkimą ir drąsiai planuokite savo namų erdvę.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!