- Reklama -
Kaip ir pramogos, taip ir procedūros kelia malonumą tik tada, kai atitinka asmeninius poreikius
Kaip ir pramogos, taip ir procedūros kelia malonumą tik tada, kai atitinka asmeninius poreikius

Nugara yra žmogaus sveikatos indikatorius –iš laikysenos galima nusakyti apie žmogaus gyvenimo būdą, fizinę formą ir net psichologinę sveikatą. Siekiant palaikyti gerą nugaros būklę, medikai pataria reguliariai mankštintis ir užsiimti fizine veikla. Dar viena veiksminga priemonė – tai nugaros masažai. Viena populiariausių procedūrų pasaulyje kiekviename sveikatingumo centre atliekama skirtingai: vienur galima tikėtis klasikinių metodų, kitur – egzotiškų patirčių. Tad ką būtina žinoti, kad nepaklystume pasirinkimų gausoje, o nugaros masažas taptų ne tik malonia, bet ir naudinga patirtimi?

Apie ką išduoda nugaros masažai?

Statistiškai apie 80 procentų suaugusiųjų visame pasaulyje nuolat kenčia arba yra patyrę nugaros skausmus. Įsitempusius raumenis ir lėtinius skausmus galima mažinti intensyviomis procedūromis. Tailandietiškas masažas, pramintas „tinginio joga“, išpopuliarėjo ne be priežasties. Seanso metu gulamasi ant grindų arba čiužinio, o terapeutas atlieka jogos asanas ir pozas: sulenkia masažuojamojo rankas, kelius, nugarą. Procedūra tinka tiems, kas junta įtampą kaklo, pečių, juosmens srityje. Dažniausiai šios problemos kyla aktyviai sportuojantiems ir dirbantiems sėdimą darbą.

Mažesnio intensyvumo nugaros masažai tinka besilaukiančioms moterims ir vaikams. Ajurvediniai masažai suteikia analogišką poveikį, o kartu šalina toksinus ir greitina metabolizmą. Jei laikysena netaisyklinga ir norisi pagerinti kūno linijas, galima išbandyti švedišką masažą. Procedūra kartu veikia raminamai – gerina nuotaiką, o hiperaktyviems mažyliams padeda nusiraminti ir susikoncentruoti į kūno pojūčius.

Kaip išsirinkti?

Kaip ir pramogos, taip ir procedūros kelia malonumą tik tada, kai atitinka asmeninius poreikius. Po sunkios savaitės nusiteikus atsipalaiduoti, neprošal pasilepinti atpalaiduojamuoju masažu ar rytietiškais ritualais dviem. Kankinant nugaros skausmams, puikiai tiks intensyvesnis tajų, karštų akmenų, giliųjų audinių masažas. Tam, kad  nugaros skausmai netaptų kasdienybe, terapeutai rekomenduoja reguliariai lankytis masažo salone – kartą per mėnesį arba pasirinkti dovanų kuponą intensyvesniam masažų kursui.

Nugaros masažas – tai ideali dovana tiems, kas mėgsta gerai atrodyti ir dar geriau jaustis. Internetu išsirinkti kokybišką masažą bet kuriame šalies kampelyje – Vilniuje, Kaune, Druskininkuose, Birštone ir kituose miestuose. Palepinkite save ir artimuosius procedūromis gera kaina. Visa tai rasite svetainėje Beta.lt.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!