- Reklama -

Nors vasara jau visai šalia, tačiau dar ne visi pasirūpino oro kondicionieriais, kurie galėtų padėti išvengti tokių kaitrų, kurios mus kankino 2021-ųjų vasarą. O per didelis karštis – tai ne tik diskomfortas. Tai yra blogas miegas, mažas produktyvumas, net sveikatos problemos, kurios dažniausiai kankina mažus vaikus bei tuos, kurie turi sveikatos problemų. 

Oro kondicionieriai turėtų būti įsigyjami bet kada, kai tik ateina suvokimas, kad jų reikia. Įsigykite iš kondicionieriai24.lt ir pagerinkite savo gyvenimo kokybę.

O kaip rasti tuos, kurie yra geriausi? Pateikiame gaires, kurios išskirtos tariantis su specialistais.

  • Efektyvumas.

Tiek renkantis oro kondicionierius, tiek šilumos siurblius bene pats svarbiausias rodiklis, kuriam reikia skirti daugiausia dėmesio, yra efektyvumas. Todėl svarbu yra pasirinkti tinkamo galingumo įrenginį, kad jis sugebėtų tinkamai aptarnauti ir atvėsinti patalpas. 

  • Akustika.

Daugeliui žmonių ne ką mažiau svarbus rodiklis renkantis oro kondicionierius yra akustiniai niuansai. Triukšmo lygis yra vertinamas decibelais ir dažniausiai jie būna nurodyti ant įrenginio pakuotės. Daugiau dėmesio šiam aspektui reikia skirti tokiu atveju, kai oro kondicionierius bus montuojamas miegamojo patalpoje ir įjungtas nakties metu.

  • Tvirtinimas.

Šiuo metu rinkoje siūlomų oro kondicionierių pasirinkimas yra labai platus, tad esame tikri, kad rasite tokio tipo, kuris Jums labiausiai patinka. Mobilūs kondicionieriai nereikalauja jokio sudėtingo montavimo, todėl jais naudotis galima iš karto – tik įsigijus.

  • Matmenys.

Renkantis oro kondicionierius jau dažniausiai gana tiksliai yra žinoma – kurioje vietoje jie bus laikomi arba kabinami. Štai todėl reikia iškart matuoti – kokio dydžio įrenginys tiks. Nors dažniausiai siūlomi standartiniai, kurie tikrai nėra dideli, tačiau užtektinai galingi, tačiau galite rasti ir mažesnių, kurie tinka nedidelė erdvėse.

  • Gamintojas.

Visada siūlome rinktis tik žinomų prekinių vardų gaminius, kadangi laiko patikrinta klasika leidžia Jums būti ramiu, kad radote tai, kas Jums tarnaus daug metų ir funkcionaliai. Tai gali būti: Cooper&Hunter, Daikin, HTW, Airwell ir t.t.

  • Papildomos funkcijos.

 Galiausiai, oro kondicionieriai kinta ir savo funkcijomis, kurios suteikia daugiau arba mažiau patogumo juos naudojant. Tai gali būti:

  1. Siūlome rinktis tokius oro kondicionierius, kurių veikimo greitis gali būti kontroliuojamas. Kartu su greičiu dažniausiai kinta ir sistemos veikimo garsas.
  2. Ypač vertinami oro kondicionieriai, kurie turi nuotolinio valdymo galimybę. Valdykite sistemą iš bet kurios pasaulio vietos.
  3. Galiausiai, pasirinkę inovatyvų oro kondicionierių galite naudoti miego režimą, tuomet įrenginys veikia tyliai užtikrindamas tikrą komfortą. 

Tinkama sistema – geresnis gyvenimas, mažesnis išlaikymas, patogumas Jums ir Jūsų šeimai.

 

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!