- Reklama -

Mergaitė Vaiko teisių apsaugos tarnyboms darbuotojoms ne kartą pasakė, kodėl ji nenori gyventi su L.Stankūnaite, tačiau vaiko teisės oficialiai teigia, kad mergaitė "sugrįžimui pas L.Stankūnaitę yra pasirengusi" . Toks "buldozeris" įmanomas tik vairuojamas VSD. KK nuotr.

Po Kėdainių rajono apylinkės teismo pirmininko V.Kondratjevo nutarties išplėšti Drąsiaus Kedžio dukrelę iš ją mylinčios šeimos ir atiduoti į Policijos departamento Kriminalinės policijos rankas – nes teismo nutartyje juodu ant balto parašyta, kad mergaite rūpinsis ne L.Stankūnaitė, bet Kriminalinės policijos biuras, V.Kondratjevas ne tik pasmerkė mergaitę nežiniai – jis atėmė iš mergaitės ir teisę mokytis – mokytis mokykloje. Nes Drąsiaus Kedžio dukrelė, nenorėdama gyventi su L.Stankūnaite, o norėdama gyventi su savo globėja Neringa Venckiene, bijodama būti per prievartą paimta V.Kondratjevo sprendimą vykdančios antstolės, į mokyklą pirmadienį neis. O vėliau gali būti, kad mergaitė privačiai mokysis namie – nes mergaitė kategoriškai atsisako sugrįžti pas L.Stankūnaitę ir bijo, kad iš mokyklos ją gali paimti per prievartą.

„Mano didžiausias noras – gyventi su Neringa“, – visiems žinomą tiesą, kurios nenorėjo girdėti teisėjas V.Kondratjevas, patvirtino pati Drąsiaus Kedžio dukrelė, kuri sakė šį savo norą ne kartą išsakiusi ir „vaiko teisėms“ – ir pasakiusi ne tik, kad nori gyventi su Neringa, bet ir paaiškinusi, kodėl nenori gyventi su L.Stankūnaite.

Kad mergaitės meilė savo globėjai nesuvaidinta, įsitikinome patys, pamatę, kaip mergaitė bendrauja su savo globėja – vos sugrįžus N.Venckienei iš darbo, mergaitė puolė prie jos, stipriai apsikabino, pabučiavo, ir vis negalėjo nuo tetos atsitraukti – o mums pasakė, kad, kai ateis jos „imti“, ji uždės ant Neringos lanką, stipriai stipriai susikabins, ir „jie jos nuo Neringos neatplėš“, o taip pat mergaitė  „rėks, rėks, kol jie išeis“.

Manoma, kad šį „buldozerį“ prieš D.Kedžio dukrelę yra užsukęs Valstybės saugumo departamentas.

Kaip žinia, Darius Kuolys penktadienį Lietuvos radijo laidoje „Akiračiai“ atskleidė akivaizdžias pedofilijos bylos sąsajas su VSD, atskleidė, kad iš A.Ūso interviu ėmė ir jį gynė VSD kuruojami žurnalistai,  ir net įvardijo aukšto VSD pareigūno pavardę – tai Linas Jurgelaitis.

KK inf.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!