- Reklama -

Turkija itin populiari atostogų kryptis tarp šeimų su įvairaus amžiaus vaikais. Ne veltui, mat čia esantys viešbučiai su viskas įskaičiuota paketais ir didelėmis teritorijomis siūlo platų pramogų pasirinkimą. Dėl to tiek tėvai, tiek vaikai galės turėti nerūpestingas ir įsimintinas atostogas. Tam, kad pavyktų tinkamai pasiruošti atostogoms, žemiau pasidalinsime naudingomis įžvalgomis.

Išsirinkite kelionės datą ir trukmę

Tėvams, norintiems keliauti kartu su vaikais, reikia atsižvelgti į vaikų mokyklos ar darželio atostogų laiką. Kadangi tokių keliautojų yra tikrai nemažai, patariama iš anksto planuoti atostogas ir sužinoti, kada planuojamos vaikų atostogos. Nelaukę paskutinės minutės, galėsite sutaupyti, nes iš anksto planuojamas atostogas galima įsigyti už mažiausią kainą. Tad atsižvelkite į vaikų atostogų datą, trukmę ir atitinkamai planuokite šeimos kelionę į šiltus kraštus.

Pasirinkite tinkamą viešbutį

Keliaujant su vaikais itin svarbu, kad visos kelionės metu būtų pakankamai veiklos. Vaikai juk beveik visada yra kupini energijos ir nenustygstantys vietoje. Dėl to itin svarbu, kad pasirinktas viešbutis Turkijoje būtų pritaikytas poilsiui su vaikais. Keli esminiai punktai tinkamam viešbučiui su vaikais:

  • didelė teritorija;

  • platus valgiaraštis;

  • daug lauko ir vidaus pramogų.

Ieškodami viešbučio, atsižvelkite į teritorijos dydį ir lokaciją. Nemaža dalis viešbučių būna ant jūros kranto, todėl tiek Jūs, tiek vaikai galėsite smagiai laiką leisti viešbučio paplūdimyje. Taip pat įsitikinkite, kad viešbučio teritorijoje būtų ne tik baiseinų, bet ir žaidimo kambarių, animatorių programų. Kai kurie viešbučiai dar siūlo ir vandens parkus. Be viso to, vaikai būna itin išrankūs maistui, todėl geriausia, kad viešbutis turėtų platų maisto patiekalų pasirinkimą.

Pasirūpinkite būtiniausiais aspektais

Prieš įsigydami kelionės paketą, būtinai patikrinkite tiek savo, tiek vaikų asmens tapatybę patvirtinančių dokumentų galiojimą. Keliaujant į Turkiją yra reikalingas pasas, kuris turi galioti ne trumpiau nei 150 dienų nuo atvykimo į Turkiją dienos. Taip pat į lagaminą įsidėkite įvairių vaistinių preparatų, jeigu kuris nors iš šeimos narių sunegaluotų. Galiausiai, nepamirškite pasirūpinti tinkama apsauga nuo saulės.

Taigi, jeigu jau žinote datas, kuriomis norite leistis į kelionę su šeima, ir viešbutį, kuriame norite apsistoti, susisiekite su patikima kelionių agentūra. Joje dirbantys kelionių entuziastai ne tik pasiūlys optimaliausio kainos ir kokybės santykio pasiūlymą, bet ir pasidalins naudingais patarimais. Daugiau čia galite sužinoti apie atostogas Turkijoje.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!