- Reklama -
Artimam žmogui, kuris jau yra kitame pasaulyje, galite padėti sukūrę jam gražią atminimo vietą, į kurią ateis artimieji su juo pabūti
Artimam žmogui, kuris jau yra kitame pasaulyje, galite padėti sukūrę jam gražią atminimo vietą, į kurią ateis artimieji su juo pabūti

Artimam žmogui, kuris jau yra kitame pasaulyje, galite padėti sukūrę jam gražią atminimo vietą, į kurią ateis artimieji su juo pabūti. Žinoma, tai yra kapavietė, kurios rengimui reikia ne tik laiko, tačiau taip pat naudinga tartis ir su specialistais, kurie atlieka šiuos darbus.

Šiuo metu internete pateikiami paminklų pavyzdžiai ir kainos padeda kur kas paprasčiau susidaryti nuomonę apie galimybes ir tuo pačiu rasti tai, ko Jums reikia. Ir tikrai galima džiaugtis gana patraukliomis kainomis, kurios dėl konkurencijos – krenta.

Kainos, žinoma, yra labai įvairios ir kiekvienas gali rasti tokias, kurios geriausiai atitinka jo galimybes”,- pasakoja meistras. “Paminklo kainas sudaro labai daug skirtingų veiksnių. Nuo medžiagos iki smulkmenų, kurios reikalauja laiko, tad kyla ir kaina. Jau po pokalbio bei kliento norų išsakymų galiu gana tiksliai nurodyti kainas, tad klientams tai patinka”,- priduria.

Žinoma, kad ir kokios kainos yra – verta mokėti daugiau, jeigu tik tuomet bus gaunama kur kas geresnė kokybė. Paprasčiausiai kai kurie taupo ir renkasi medinius paminklus, kurie ne tik tarnauja vos dešimt metų, tačiau ir jų metu prarandama išvaizda. Tai labai liūdina.

Granito paminklai tarnaus kelis šimtus metų. Tai yra ne tik informacijos pateikimo būdas, tačiau relikvija, kuri su metais tampa vis vertingesnė”,- pasakoja meistras.

Tiesa, kadangi paminklų pavyzdžiai ir kainos internete yra labai įvairūs – ne visada labai paprasta rasti tuos, kurie pagamins tai, kas Jums labiausiai tinka. Reikia kuo daugiau dėmesio skirti sutarčiai, kurie dažniausiai yra sudaroma. Tokiu atveju žmogus gali tiksliai žinoti ko tikėtis. Ne tik kainos, tačiau taip pat ir kitų niuansų prasme.

Galiausiai, greta kainos reikia žiūrėti ir į stilių, kuris meistro rankose yra vis kitoks. “Lietuviai dažniausiai renkasi minimalizmą. Tai turbūt siejama su religija. Nors galiu pastebėti, kad religijai skiriama vis mažiau dėmesio ir kryžiaus graviūros – nebemadingos”.

Sukurkite tokią aplinką, kurioje amžinojo poilsio atgulęs Jūsų mylimas žmogus – jausis laimingas ir ramus…

Įdomu, kiek kainuoja paminklas ar antkapis? Apsilankykite: https://www.svedasupaminklai.lt/paslaugos/paminklu-ir-antkapiu-kainos/

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!