- Reklama -
Kardiganai moterims - be galo universalus pasirinkimas
Kardiganai moterims – be galo universalus pasirinkimas

Sugalvojus, kad laikas apsipirkti ir atnaujinti savo spintos turinį dažniausiai pirkinių sąrašo viršūnėje atsiduria nauja džinsų pora, striukė ar žieminiai batai. Logiška, juk tai – būtini atributai, kurių praktiškumas mums savaime suprantamas. Kardiganai moterims – be galo universalus pasirinkimas, apie kurį palyginus girdime daug mažiau.

Kodėl kardiganai yra būtina stiliaus detalė?

  • Tai – labai mielas ir šiltas rūbas, kuris suteikia jaukumo. Atvėsus orams visada ieškome kažkokio drabužio, kurį laisva ranka galėtume užsimesti. Nereikia meluoti sau – iš megztinių patogius ir labai mylimus turime tik kelis. Tuo tarpu, visi kardiganai puikiai atliepia jaukumo ir komforto derinį, kadangi turi įvairius susegimus.
  • Jie tinka bet kokiam metų laikui. Nesvarbu, ar ieškote rūbo užsimesti vasaros vakarą, kai sužvarbėja oras, ar verčiate spintą žiemos metu norėdami rasti kažką universalaus užsimesti po striuke ar paltu. Aišku, kaip ir visada, svarbiausia yra žiūrėti į kardigano sudėtį, kuri daug pasako apie teikiamą šilumą, ir į rūbo kirpimą. Skirtingas stilius ir ilgis taip pat atitinkamai derinamas prie oro sąlygų.
  • Moteriški kardiganai – vienas puikiausių pasirinkimų kasdienio, bet unikalaus stiliaus kūrimui. Puikiai suprantame, kad visose drabužinėse turi būti minimalistinių atributų, kurie sudaro daugumos aprangų pagrindą. Tuo atveju, jei ieškome tokio rūbo, kuris ne tik tiktų prie daugumos derinių, bet ir galėtų šį pagyvinti, gudrus žingsnis yra įsigyti kardiganą. Jį galite derinti tiek prie kasdienio įvaizdžio pasivaikščiojimui su drauge, tiek prie aprangos į darbą ofise. Pridėkite aksesuarų ir sukursite sau neįprastą ir visai kitokį, žaismingą stilių.

Kaip geriausia derinti šį rūbą?

  • Trumpi ir ploni kardiganai neretai yra derinami prie mėgstamų džinsų. Kasdieniam laisvalaikio įvaizdžiui kurti tikrai pravers tiek tiesaus kirpimo, tiek “Mom” tipo džinsai. Kardiganą galite rinktis tokios spalvos, apie kurią seniai svajojote ir troškote įtraukti į savo garderobą. Vertėtų prisiminti, jog ilgi kardiganai irgi puikiai dera prie džinsų – tik ilgiau reikia pasvarstyti, kokius marškinėlius užsidėti.
  • Klasiškas derinys – vienos spalvos pasirinkimas tiek apatiniam, tiek viršutiniam rūbui. Pavyzdžiui, rinkitės plačias juodas kelnes, prie kurių idealiai tiks trumpo kirpimo masyvūs arba trumparankoviai juodi kardiganai.
  • Nepamirškite šio rūbo universalumo – jis puikiai tiks ne tik prie mylimų kelnių, tačiau ir prie mėgstamų sijonų ar suknelių. Svarbiausia, kasdieniams įvaizdžiams rinktis panašius atspalvius nepamirštant aksesuarų svarbos. Kartais gali atrodyti, jog kardigano ir turimo sijono derinys tarpusavyje nedera, tačiau peržiūrėjus savo diržų ar net skarelių kolekciją derinį galite kardinaliai pakeisti.
  • Neapsistokite ties vienspalviais kardiganais – raštuoti pasirinkimai tiks tiek prie kasdienių, tiek prie šventinių įvaizdžių.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!