- Reklama -

Bosch yra gerai žinomas ir patikimas prekės ženklas, kuris garsėja aukštos kokybės technologiniais sprendimais ir inovacijomis. Šios kompanijos siūlomi valytuvai yra pripažinti dėl savo efektyvumo ir patvarumo. Tad, kodėl Bosch valytuvai laikomi patikimais ir ilgaamžiais?

Kuo išsiskiria Bosch priekinio stiklo valytuvai?

Bosch valytuvai – tai visų pirma aukščiausios kokybės elegantiškas aksesuaras, sukurtas atsižvelgiant į smulkiausias detales.

Eco linijos valytuvai – tai klasikinių sprendimų pasiūlymas, skirtas automobilių savininkams, pagrįstas tvirto ir gerai suformuoto rėmo konstrukcija, užtikrinančia puikius rezultatus. Valytuvuose naudojama natūrali guma puikiai valo priekinį stiklą, palikdama jį be dryžių.

Bosch Aerotwin priekinio stiklo valytuvai išsiskiria naujoviška vientisa konstrukcija, pagrįsta stabilizuojančiu bėgeliu, atsakingu už veiksmingą valytuvo šluotelės prispaudimą prie priekinio stiklo. Speciali PPP – Power Protection Plus – danga užtikrina tylų veikimą ir veiksmingai prailgina priedų tarnavimo laiką. Papildomas spoileris užtikrina optimalų ašmenų standumą ir puikų sukibimą.

Kodėl verta rinktis Bosch priekinio stiklo valytuvus?

Gamintojo asortimente yra valytuvai, skirti daugumai senesnių ir šiuolaikinių automobilių tipų. Originalūs Bosch priedai naudojami ir lengvuosiuose automobiliuose, ir krovininiuose mikroautobusuose. Bosch valytuvų įsigijimas – puiki investicija į saugumą ir komfortą. Atitinkamos serijos valytuvų šepetėliai turi įvairias funkcijas ir yra pagaminti iš aukščiausios kokybės, oro sąlygoms atsparių medžiagų.

Bosch Aerotwin valytuvai – šiuolaikinės technologijos pasiekiamos ranka

Aerotwin valytuvų šepetėlių aerodinaminis dizainas be šarnyrų sukuria estetiškai patrauklią, modernią formą ir puikiai atrodo derinamas su dinamiškais šiuolaikinių automobilių siluetais.

Kiekvieno valytuvo pagrindas – tinkamai išlenktas Evodium bėgelis, kurio dėka valytuvo šepetėlis pasiekia reikiamą standumą ir prie priekinio stiklo prilimpa optimaliu paviršiumi bei reikiamu slėgiu. Bėgelis puikiai prisitaiko prie stiklo paviršiaus išlenkimo, todėl specialūs Bosch valytuvų šepetėlių rinkiniai puikiai pakeičia gamyklinius priedus.

Gaminiuose naudojama dviejų rūšių guma. Su stiklu besiliečiantis kietesnis sluoksnis pasižymi geresnėmis eksploatacinėmis savybėmis. Tvirta medžiaga sukuria didesnį spaudimą, tiksliai valydama paviršių. Viršutinėje valytuvo dalyje naudojama minkšta medžiaga yra lanksti, todėl atspari galimiems pažeidimams. Visa tai užtikrina kompaktišką konstrukciją ir veiksmingai atideda galimą valytuvų keitimą naujais.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!