- Reklama -

K18 molekulinė atkuriamoji plaukų kaukė yra progresyvi atkuriamoji priemonė visų tipų plaukams. Patentuotas bioaktyvusis peptidas, kuris yra pagrindinė kaukės sudedamoji dalis, stiprina ir gerina plaukų elastingumą, kartu panaikindamas cheminio, terminio ir mechaninio apdorojimo padarytą žalą.

Kuo ypatinga K18 plaukų kaukė?

Populiariausios plaukų priežiūros priemonės padengia pažeistus plaukus aliejais ir taip suteikia jiems drėgmės bei blizgesio. Priešingai, daugelis kondicionierių veikia kaip vidiniai klijai ir duoda tik laikinus rezultatus. K18 kaukė yra pirmasis produktas, kuris atnaujina plaukus iš vidaus. Jis atkuria ir sugrąžina plaukams stiprumą, švelnumą, glotnumą ir elastingumą. Jis užtikrina itin ilgalaikius rezultatus.

Kaip veikia K18 plaukų kaukė?

K18 naudoja proveržį sukėlusį ir patentuotą oligopeptidą, kuris leidžia plaukus stiprinančioms aminorūgštims prasiskverbti tiesiai į vidinę plauko struktūrą. Unikalus aminorūgščių kompleksas, patekęs į plauko vidų, sujungia nutrūkusias keratino jungtis ir atstato nutrūkusius disulfidinius tiltelius, atkuria plauko pluoštus ir grąžina plaukams stiprumą, minkštumą ir natūralų blizgesį.

Ar nerimaujate dėl K18 plaukų kaukės sudėtyje esančio alkoholio?

Tame nėra nieko blogo. K18 kosmetikos priemonėje jo yra sąmoningai – dėl jo kosmetikos priemonė tampa dar veiksmingesnė. Būtent todėl į sudėtį įeina:

  • denatūruotas alkoholis – K18 formulėje jis atveria akytą keratino struktūrą ir padeda pristatyti peptidą į pažeistas plaukų vietas,

  • izopropilo alkoholio (0,5 %) – leidžia maistinėms medžiagoms susimaišyti su kitomis sudedamosiomis dalimis,

  • cetearilo alkoholis – turi vaškinę tekstūrą, todėl pasižymi švelninančiomis ir minkštinančiomis savybėmis,

  • benzilo alkoholis (0,5 %) – konservantas, kurio sudėtyje nėra etanolio.

Kaip teisingai reikėtų naudoti K18 plaukų kaukę?

Išplaukite plaukus šampūnu ir gerai išskalaukite. Nenaudokite kondicionieriaus. Kruopščiai nusausinkite plaukus rankšluosčiu! Tada tepkite K18 kaukę ant plaukų, pradėdami nuo 1 ml ir, jei plaukams reikia, įlašinkite daugiau. Neišskalaukite. Po 4 minučių naudokite plaukų formavimo priemones arba tiesiog išdžiovinkite plaukus džiovintuvu. Prieš naudojant K18 kaukę pirmą kartą, patartina naudoti valomąjį šampūną, kad nuo plaukų būtų pašalinti visi galimi nešvarumai, silikonai ir plaukų formavimo priemonių likučiai – tai padės K18 kaukei geriau įsiskverbti į plaukus.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!