Kokias aprangos detales būtina turėti savo spintoje šią žiemą?

0
304
- Reklama -

Šią žiemą internetinėse parduotuvėse galima rasti daugybę stilingų aksesuarų ir avalynės modelių. Ar dar nežinote, ką rinktis? Tada peržiūrėkite šį stiliaus gidą ir sužinokite daugiau apie naujausias mados tendencijas.

Kokius šiltus žieminius batus rinktis šį sezoną?

Ar norite atnaujinti savo žieminių drabužių, batų ir aksesuarų kolekciją, tačiau dar nežinote, ką rinktis? Skaitykite toliau ir sužinokite apie naujausias šio sezono tendencijas, kurios padės lengvai susikurti daugybę stilingų aprangos derinių!

Visų pirma, šaltoms dienoms tikrai reikės tinkamos avalynės, kuri apsaugos nuo sniego ir žemos temperatūros, todėl žieminiai batai iš eavalyne.lt bus puikus pasirinkimas. Šio sezono kolekcijose dažnai pastebimi keli avalynės modeliai – aulinukai, sniego batai ir žygio batai. Kuris variantas yra tinkamiausias būtent jums?

Pavyzdžiui, įvairūs aulinukai moterims puikiai tiks toms pirkėjoms, kurios vertina eleganciją ir klasikinį stilių. Tokius batus galite lengvai priderinti prie beveik bet kokios aprangos. Šiuo metu populiarumą ir toliau išlaiko klasikiniai juodi arba rudi aulinukai iš natūralios odos – toks modelis atrodys gerai net ir po kelių žiemos sezonų.

Tuo tarpu sniego batai ir žygio batai bus tobulas pasirinkimas aktyvų laisvalaikį mėgstantiems pirkėjams. Sniego batus galite rinktis net ir keliaujant į slidinėjimo kurortą!

Stilingi aksesuarai – ką verta rinktis šį sezoną?

Verta pagalvoti ir apie įvairius aksesuarus, kurie puikiai papildys jūsų aprangą.

Ar planuojate pasimėgauti žiemos kelionėmis? Tada nepamirškite prie savo kolekcijos pridėti stilingos ir patogios kuprinės, kurioje tilps visi svarbiausi kelionės daiktai – kompiuteris, piniginė, raktai bei kiti. Tikrai nesuklysite, jeigu pasirinksite klasikinę juodą odinę kuprinę su aukso spalvos detalėmis – toks modelis yra itin universalus ir atrodo puikiai įvairių sezonų metu.

Jeigu norite tinkamai suderinti savo aksesuarus, šį sezoną rinkitės panašaus atspalvio kuprinę ar rankinę ir piniginę! Toks spalvų derinimas padės lengvai sukurti vientisą aprangos įvaizdį ir padės atrodyti stilingai be didelių pastangų.

Tiek vyrams, tiek moterims savo kolekcijoje taip pat reikia turėti ir stilingą šaliko ir kepurės derinį, kuris apsaugos nuo šalčio ir sniego. Lietuviška žiema tikrai gali nustebinti žema temperatūra, todėl toks aksesuaras greitai užims svarbią vietą jūsų spintoje.

Kokio stiliaus striukę rinktis šiam žiemos sezonui?

Žinoma, negalima pamiršti ir svarbaus žiemos sezono drabužio – šiltos ir patogios žieminės striukės. Toks drabužis bus itin svarbus, jeigu norite net ir šalčiausią dieną jaustis patogiai ir mėgautis grynu oru be jokio diskomforto. Taigi, ką verta rinktis šį sezoną?

Vienas iš puikių pasirinkimų – ilga dygsniuota žieminė striukė. Toks modelis jau ne vienerius metus karaliauja internetinių parduotuvių kolekcijose ir yra itin populiarus tarp įvairaus amžiaus pirkėjų. Ilgas striukės modelis užtikrina, kad jausitės puikiai, o madingai išsiuvinėti dygsniai prideda jūsų aprangai įdomumo.

Ar šią žiemą norite praleisti gana aktyviai? Tada išbandykite patogias slidinėjimo striukes, kurios tinka tiek aktyviai treniruotei, tiek ilgesniam pasivaikščiojimui lauke.

Žiemos sezonas suteikia puikią galimybę atsinaujinti ir pasimėgauti įvairiais šiltų drabužių ir batų deriniais, todėl nieko nelaukite ir peržiūrėkite, ko dar trūksta jūsų spintoje!

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!