- Reklama -

sxc.hu nuotr.

Ir vėl apie tai, ką ir kokiais būdais tiek savo, tiek ir kitų valstybių teritorijose, užkariaujamose ne vien ginklu, bet ir įvairiomis “žmogaus teisių”, “feminizmų” bei kitokiomis pseudohumaniškomis technologijomis diegia Jungtinės Amerikos Valstijos. Šalis, kurios vienintelė “nacionalinė vertybė” yra “kepto kalakuto šventė”. Šalis, importavusi iš svetur bei banaliai nupirkusi savo mokslinį potencialą, nūdien iš esmės tarnaujantį vien Pentagonui (karams) bei JAV  žvalgyboms (naujų biotechnologijų kūrimo forsavimui).  Šalis, prieš pusę amžiaus importavusi į bene visus pasaulio kraštus “heloviną” (įteisinto satanizmo apraišką), kuris tam tikrų mankurtų pastangomis mūsų Lietuvoje (pagal tam tikrą planą) turi nustelbti, o vėliau visiškai išstumti mirusiųjų Pagerbimo Dieną (Vėlines).  Daugelio “naktinių klubų” savininkai už šių satanistinių puotų rengimą Vėlinių dienomis gauna iš “neidentifikuojamo užsakovo” nemenkas pinigų sumas.

Kitas vieno iš įžymaus Rotšildų klano ginklų, skirtų ištisų valstybių moraliajam pavergimui bei vertybių žudymui, o kartu ir technologija,- tai LGBT (Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender). Jei nebus esminių geopolitinių pokyčių, tai po kelerių ar keliolikos metų pagrindiniu (pavyzdžiui) Joninių šventės atributu taps “gei-paradai”. Klaiki perspektyva, tiesa?  Bet juk technologijos, grindžiamos socialine-psichologine įtaka bei “žmogaus teisių viršenybe” (kai šėtonas savinasi “teisę” tapti “angelu”, o svetimos pseudovertybės “Trojos principu” maišomos su tradicinių vertybių visuma), išties veikia nuožmiau už tradicinę ginkluotę.

Iš Vakarų skverbiasi ir kiti “humanizmai”.  Pavyzdžiui, “kova prieš AIDS”, kurio užkratas, tam tikrais duomenimis, buvo sukomponuotas  CŽV  laboratorijose.   Po “kovos prieš AIDS” priedanga vykdomas “lytinis švietimas”, iš esmės skatinantis paauglių ankstyvą lytinį gyvenimą su visomis iš to išplaukiančiomis pasekmėmis.  Beje, su tuo susijusių jaunimo psichologinių traumų kildinamų savižudybių skaičius pasaulyje gerokai viršija mirtingumą nuo mistifikuoto AIDS.  Prie to paties ir įvairių “pseudohumanitarinių”  fondų bendrininkavimas su naromanija – daugelyje JAV  įtakos zonų valstybių narkomanams yra dalijami švirkštai. Normalioje valstybėje, kurios neužvaldė “teisinės valstybės pagal JAV modelis, tokia veikla būtų kaipmat pripažinta nusikalstama.

Na, bet grįžkime į “gėrio imperiją”, į “kepto kalakuto” šalį, į tą Guantanamos vardo vertą “teisinę valstybę”.  Birželio 26-ją JAV  Aukščiausiasis Teismas galutinai įteisino tos pačios lyties asmenų santuokas Kalifornijos valstijoje.  Tai sukėlė didžiulį B.Obamos džiaugsmą bei plojimus. Anot JAV Baltųjų Rūmų pareiškimo, “mūsų šalies įstatymai prisitaiko prie fundamentaliosios tiesos, esančios milijonų amerikiečių širdyse….”. Prisitaiko? O gal- pritaiko?

Tą pačią dieną Rusijoje buvo galutinai patvirtintas įstatymas, draudžiantis vadinamųjų “seksualinių mažumų” reklamavimosi kokias bebūtų apraiškas.  Rusija, anot “ginkluotų humanitarų”,- tai “blogio imperija”.  Priminsiu, kad taip Tarybų Sąjungą 1983 metų rudenį pavadino tuometinis JAV  prezidentas Reiganas.  Po to, kai TSRS virš Sachalino 1983 metų  rugsėjo pirmąją buvo numuštas Pietų Korėjos “boingas 747”, prasiskverbęs pagal JAV  žvalgybos planą į TSRS teritoriją net 600 kilometrų.

Taigi, “gėrio imperija” , pasak JAV administracijos, tik “prisitaiko” prie “fundamentaliosios tiesos”. Bet, atleiskite, o tai kas nustato tos “tiesos” fundamentalumą, kas pagrindžia pastarąjį?…

Paaiškėjo, kad ir šiuo klausimu “kepto kalakuto vertybės” šalies administracija jau “rado” atsakymą ir savotišką “kelrodę”. Antai,- “pasaulinis žydų sąmokslas”. Ne, tiesmukai taip neįvardijo. Tačiau daugiau nei prieš mėnesį JAV  administracija “sužaidė” anokią “daugiaplanę kombinaciją”, per kurią buvo ir parengta “idėjinė bazė” “LGBT” plėtrai bei sklaidai, ir….”užsakovas” įvardintas.  Daugelis žydų visuomeninių organizacijų bei verslo atstovų buvo šokiruoti…..

O buvo taip.  Šių metų gegužės 21-ją, per JAV  Demokratų partijos Nacionalinio komiteto  surengtą renginį, skirtą nusipelniusių JAV  žydų pagerbimui, šios šalies viceprezidentas Baidenas savo kalboje pripažino… išskirtinį žydų vaidmenį, įteisinant tos pačios lyties asmenų santuokas (“gay marriage”) kai kuriose JAV  valstijose.  Anot daugelio politologų, B.Obamos komandą “viešai pripažino pasaulinį žydų sąmokslą”.  Antai, JAV  administracija atskleidė, kam reikia “padėkoti” už “Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender”.

Taigi, likus daugiau nei mėnesiui iki B.Obamos plojimų tos pačios lyties asmenų santuokų įteisinimui, JAV  administracija “rado”, į ką nukreipti “rodykles” , t.y. kas neva tai sukūrė “fundamentalią tiesą”, prie kurios esą liko tik “prisitaikyti”.

Įdomūs ir kiti JAV  viceprezidento Baideno atviravimai minėtame renginyje. Pasak jo, “85 procentai visų pokyčių, per pastarąjį laikotarpį įvykusių Holivude bei žiniasklaidoje, tapo įmanomi vien todėl, kad šioms sritims vadovauja žydai, kurių įtakos būta milžiniškos…..Žydai taip pat prisidėjo prie imigracijos įstatymo keitimo, kovos dėl pilietinių teisių bei feminizmo pasiekimų…”

Anot kai kurių JAV  apžvalgininkų, viceprezidentas tiesiog “pamiršo”, jog kalba ne kažkokiame uždarame žydų vakarėlyje, o atvirame renginyje, kurį stebi ir filmuoja žiniasklaida.

Tačiau galimai yra priešingai. Tiesiog tikro bei šliaužiančio sąmokslo tąsa yra dangstoma tradicinių bei nuvalkiotų mitų gaivinimu.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!