- Reklama -

Merūnas Vitulskis. KK nuotr.

Tik gruodžio 6 – ąją po tris mėnesius Austrijoje trukusių gastrolių į gimtinę grįšiantis solistas Merūnas Vitulskis sako jau pasiilgęs žmonos Erikos, artimųjų, gerbėjų ir… Lietuvos kvapo.

„Čia net oras kvepia kitaip!“, – patikino atlikėjas, į Austriją išvykęs dar rugpjūčio pabaigoje ir nuo to momento dienas bei naktis vienas leidžiantis svetimame krašte nuomojamame trijų kambarių bute arba darbe – viename kuriame nors iš dviejų jį samdančių Vienos teatrų.

„Auksinio balso“ Gala koncerte Naujųjų metų naktį Vilniuje, „Siemens“ arenoje pasirodysiantis atlikėjas sako, jog tai bus vienas pirmųjų jo susitkimų su gerbėjais po ilgos pertraukos.

„Jo labai laukiu! Nors Austrijoje dar esu ganėtinai nedaug laiko, regis, imu suprasti ką jaučia emigrantai, išvykę užsidirbti į svetimą kraštą. Tuomet grįžus namuose viskas atrodo ypatingai ir daryti tai, ką moki, norisi su dar didesne jėga!“, – patikino M. Vitulskis.

Pirmą sykį daugiau nei tris mėnesius trunkančią sutartį su užsienio agentais pasirašęs solistas sakė, jog nemažai laisvo laiko tarp pasirodymų, kurie rengiami kas antrą dieną, praleidžia bendraudamas Skype, Facebook, su naujais kolegomis lošdamas kortomis ar tiesiog miegodamas. Visuomet, kai tik gali, M. Vitulskis pasilepina ne procedūromis visam kūnui, o paties pasigamintu alyvuogių aliejaus ir morkų kokteiliu balso stygoms.

„Tai vieno pažįstamo man perduotas receptas, nes gėrimo efektyvumu įsitikinau ne sykį“, – sakė atlikėjas.

Kol kas jis dar nesikrauna lagaminų ir dovanų mylimiems žmonėms neieško. M. Vitulskis tvirtina iš Austrijos parvešęs tik lauktuvių. Kalėdines dovanas atlikėjas pirks Lietuvoje.

„Kiek gruodžio 31 – ųjų vidurnakčių esu sutikęs koncerte?, – perklausia solistas, – Daugybę. Net neprisimenu. Na, šventinę dvasią per darbą esu praradęs… Tačiau tikiuosi, jog kada nors man ją sugrąžins mūsų su Erika vaikai!“.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!