- Reklama -

Rašytoja, nepriklausomybės akto signatarė Vidmantė Jasukaitytė

Tikriausiai galima lažintis, kad Palaitis, Čaplikas ir Kubilius žaidžia susitarę. Jie viešame žaidime modeliuoja situaciją, kur Prezidentė neva dengia Palaitį, Palaitis vaikšto išdidžiai iškėlęs galvą, įsižeidęs Čaplikas ardo koaliciją, o Kubilius, viską žinodamas, verčia Prezidentę grąžinti į darbą atleistus FNTT  pareigūnus ir atleisti Palaitį.

Taip manau todėl, jog girdėjau, kad vakar Palaičio padėjėjas susitiko su vienos, kol kas nenupirktos žiniasklaidos priemonės savininku, ir ant popieriuko rašinėjo kažkokius ilgokus skaičius. Be to, ir KK redaktorė sulaukė vieno iš stambių oligarcho pasiuntinio skambučių. Prašymas tik vienas: patylėkite kelias savaites apie Kauno termofikacinę elektrinę.

“Visuomenės atstovai, kovojantys už demokratinę teisėtvarką” tų temų neliečia. Tai gali reikšti, kad jau kažkas susidomėjo tais skaičiukais. O gal ir ne… Bet kad žaidžiama susitarus – 99 procentais esu tikra.

Na gerai, – nesusitarus. Tiesiog savaime interesai sutampa be bereikalingų žodžių.

Bet – kaip ten bebūtų – jiems ši Prezidentė kliudo.

Tikriausiai ta proga visiškai užblokuotas telefono ryšys su Profesorium V.Lansbergiu, – vienintelis iš visos gausybės numerių tyli kaip vandens į ragelį prisiėmęs… Ot velnias… Tikriausiai ir telefoną papirko.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!