- Reklama -
Dantų protezavimas – procedūra, kurią šiandien gali rinktis dantų netekę asmenys
Dantų protezavimas – procedūra, kurią šiandien gali rinktis dantų netekę asmenys

Dantų protezavimas – procedūra, kurią šiandien gali rinktis dantų netekę asmenys. Tačiau dėmesį verta atkreipti į tai, kad labai didelė dalis jų, patiria daug dvejonių ir leidžiasi į ypač ilgai trunkančius apsvarstymus. Jei ir jūs esate vienas tų, kuriam reikalinga dantų atkūrimo procedūra, tačiau, vis dar svarstote, ar iš tiesų reikėtų rinktis dantų protezus, susipažinkite su šiais teiginiais.

Užkirsite kelią kitų dantų praradimui bei kaulo irimui

Dėmesį verta atkreipti į tai, kad jei esate netekę net ir vieno danties, rezultatai – nėra tik estetiško vaizdo praradimas arba sumažėjęs kramtymo efektyvumas. Verta pabrėžti, kad netekus net ir vieno danties, didesnis krūvis tenka greta esantiems, todėl tuo pat metu didėja ir jų skilimo bei lūžimo tikimybė. Na, o tuo atveju, jei yra prarasta ir daugiau dantų, sudaromos itin palankios sąlygos kaulo tirpimui. Taigi, belieka tik pastebėti, kad nusprendę atkurti dantis implantais, jūs užkirsite kelią kitų dantų praradimui, o taip pat ir kaulo tirpimui.

Investicija visam gyvenimui

Yra daug žmonių, kurie labai vertina ilgaamžes investicijas. Tad, jei ir jūs esate vienas iš jų, atkreipkite dėmesį, kad dantų protezavimas jūsų atveju yra idealus pasirinkimas – jei tik tinkamai prižiūrėsite, šiuo būdu atkurti dantys tarnaus visą likusį gyvenimą.

Priežiūra nesiskiria nuo natūralių dantų priežiūros

Verta akcentuoti ir tai, kad nemaža dalis žmonių vengia šios procedūros, nes yra įsitinę, kad protezuotus dantis prižiūrėti bus labai sudėtinga, brangu, o taip pat – prireiks ir daugiau laiko. Tačiau visi tie, kurie taip galvoja, tikrai klysta: atminkite, kad protezais atkurtų dantų priežiūra niekuo nesiskiria nuo įprastų. Tai reiškia, kad tikrai pakaks kasdienio valymo tinkamai parinkta dantų pasta bei šepetėliu, o taip pat – teks nepamiršti ir burnos skalavimo skysčio bei tarpdančių siūlo ir žinoma, du kartus per metus atlikti profesionalią burnos higieną.

Taigi, kaip matyti, dantų protezavimas yra ta procedūra, kurią atlikus, užkertamas kelias kitų dantų praradimui bei kaulo tirpimui, šiuo būdu atkurtų dantų priežiūra niekuo nesiskiria nuo savų dantų priežiūros, o taip pat – tai gali būti investicija visam gyvenimui. Daugiau informacijos ieškokite https://www.pilene.lt/paslaugos/protezavimas.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!